Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul tiganesc

Un adevarat ghid spiritual pentru cei care vor sa afle mai multe lucruri despre ei.

Horoscopul tiganesc este printre cele mai vechi metode de citire ale viitorului. El a luat nastere in Evul Mediul si are, ca si cel european 12 zodii. Acestea au fost denumite dupa cele mai importante obiecte ale tiganilor de la acea vreme, cum ar fi: o lampa, un cutit, o coroana si altele. Este un adevarat ghid spiritual pentru cei care vor sa afle mai multe lucruri despre ei.

Destinul tau in zodicul tiganesc

horoscop tiganesc Foto: serpeblu, Shutterstock

Ceasca (21 ianuarie-19 februarie)

Cescuta este un simbol al uniunii si flexibilitatii, pentru ca lichidele care curg in ea ii iau cu usurinta forma. In traditia tiganeasca mirele si mireasa beau la nunta din aceeasi ceasca, pentru a le purta noroc si a simboliza uniunea dintre cei doi si acceptarea unui destin comun. Cei nascuti in acest semn zodiacal sunt creativi, sinceri, destepti si le place sa-i vada pe cei din jurul lor fericiti, ar face orice pentru asta. Acestia tanjesc dupa dragostea adevarata, care sa-i faca fericiti pana la adanci batraneti. Au o intuitie grozava, sunt spirite libere, rebele si agitate. Le place sa se inconjoare de oameni care sa le impartaseasca ideile si care sa le poata duce pana la capat cand ei se impotmolesc.

Citește și:

Capela (20 februarie-20 martie)

Capelele in sine reprezinta un lucru sfant, din care cineva isi poate trage increderea, devotamentul si dragostea neconditionata plus puterea de a-i intelege pe cei din jur. Cei nascuti in aceasta zodie traiesc la maxim fiecare emotie. Sunt pasionali si sensibili, sunt persoane emotive, care vad lumea prin prisma sentimentelor de moment si se lasa ghidati de intuitie cand cunosc pe cineva sau vor sa intreprinda vreo actiune. Iubesc cu tot sufletul si dezinteresat, fiind foarte visatori si sensibili. Reusesc sa ramana calmi in orice situatie, se implica in orice reusesc si au initiative apreciate de toata lumea.

Pumnal (21 martie-20 aprilie)

Acest semn zodiacal se refera la lupta pentru viata si sugereaza onoarea obtinuta in urma unei victorii plus dorinta de a castiga. Initial, in legendele tiganesti pumnalul era folosit de nomazi pentru a face rost de lemne de foc. Asadar acesta este simbolul inaintarii in viata, a deschizatorilor de drumuri. Persoanele nascute in acest semn au un spirit de competitie foarte dezvoltat, iubesc succesul, dar isi gasesc greu drumul pana in varf, deoarece sunt impulsive si se lasa prada emotiilor. Cu toate acestea, daca invata sa isi controleze reactiile se pot exprima destul de elegant in postura de leaderi. Sunt necrutatori cu cei din jur cand gresesc, dar au o mare ingaduinta fata de propria persoana si au rabdare destul de mare cand vine vorba sa-si atinga obiectivele. Acesti nativi dau astfel dovada si de ambitie, pentru ca nu se dau batuti cu una cu doua cand vor cu adevarat ceva. In plus, sunt razbunatori si le place sa raspunda cu aceeasi moneda.

Citește și:

Coroana (1 aprilie-20 mai)

Coroanei i se asociaza ideea de aur, de bogatie, chiar de maretie, nobilime si putere. Sugereaza de asemenea dragoste pura, valoare si ofera un status important celor care o au. Cei nascuti sub semnul Coroanei au simturile foarte bine deszvoltate, iubesc confortul, luxul si traiul bun, drept pentru care au o determinare foarte mare sa obtina ceea ce isi doresc si persevereaza in asta. Sunt admirati si invidiati pentru taria lor de caracter, desi sunt capabili sa lase munca deoparte si sa se relaxeze atunci cand organismul le-o cere. Nu sunt insa facuti sa lucreze pentru altii ci pentru a fii proprii lor sefi, care sa-si organizeze cum vor timpul si sa delege sarcini. Atunci cand se indragostesc sunt loiali unei singure persoane si isi doresc in vietile lor cu orice pret stabilitate din toate punctele de vedere. Insa pot fi si incapatanati si delasatori, depinde de starea spirituala pe care o au.

Citește și:

Sfesnic (21 mai-20 iunie)

Sfesnicul cu lumanari aprinse lumina viata de toate zilele a tiganilor din vechime si era ca un ghid spiritual. Cei care sunt nascuti in aceasta zodie iubesc adevarul si sunt un simbol al luminii, poseda intelepciune si au cunostinte vaste din mai multe domenii. Acest simbol mai repezinta si speranta unei zile mai bune si tine spiritul mereu tanar si activ. Nativii acestia au de obicei o inteligenta peste medie apreciata de cei mai buni profesori. Desi sunt niste mici genii ei comunica cu usurinta cu cei din jur si isi fac rapid prieteni in orice imprejurare, datorita caldurii sufletesti pe care o emana. Sunt curiosi de la natura si dornici sa acumuleze oricand informatii noi, drept pentru care incearca orice si le place apoi sa impartaseasca cu altii.

Roata (21 iunie-21 iulie)

Roata seamana cu Luna si este asociata emotiilor, pentru ca se misca aproape mereu si este oarecum instabila. Persoanele nascute sub semnul Rotii sunt impulsive si reactioneaza in concordanta cu ceea ce simt, deci sunt sensibile si se ataca usor. Isi schimba starea de spirit destul de rapid si trec usor de la fericire mare la suparare extrema si invers. De obicei sunt inofenive, vorbesc mult, dar nu fac rau cu adevarat nimanui, ba din contra, sunt impaciuitoare pana te scot din minti. Insa cand se enerveaza este bine sa pastrati distanta, pentru a nu strica ceea ce poate fi o prietenie frumoasa. Iubesc sa viseze cu ochii deschisi si se implica cu tot sufletul atunci cand au o relatie, chiar daca asta inseamna sa fie un pic posesive cu partenerul.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Septembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc