Setari Cookie-uri

Horoscopul Marelui Benefic: Ce destin ti-a harazit Jupiter?

Pozitia lui Jupiter pe harta astrala a fiecaruia tradeaza cat de generosi sunt si ce toleranta au.

Pozitia lui Jupiter arata cum reactioneaza lumea cand e nemultumita de viata si cat de mare este increderea pe care o acorda celor din jur. Daca nu aveti inca harta astrala sau nu stiti sa o interpretati puteti consulta tabelul de mai jos. De exemplu, daca vreti sa stiti influenta lui Jupiter asupra cuiva care s-a nascut pe data de 17 iunie 1976 trebuie sa stiti ca pe 26 martie intrase in Taur apoi pe 23 august a ajuns in Gemeni. Asadar persoana respectiva este sub influenta lui Jupiter in Taur.

Vezi la finalul articolului o lista cu ajutorul careia poti determina pozitia lui Jupiter la data in care te-ai nascut.

Influenta lui Jupiter in funtie de data nasterii

influenta lui Jupiter Foto: janez volmajer, Shutterstock

Jupiter in Berbec

Cei care beneficiaza de aceasta influenta au cel mai mult noroc si pot fi leaderi adevarati in viata, cu initiative care sa ii inspire pe altii, entuziasm in orice fac si curaj dus pana la limite. Din punct de vedere profesional cel mai bine le merge in pozitii de conducere, care le permit sa delege sarcini si sa aplice inovatiile lor. Ca semn de foc cand Jupiter intra in Berbec acesta demonstreaza ca nativii pot avea idei fixe, credinte puternice si perceptii bune despre realitate, drept pentru care este posibil sa se supere destul de tare daca cineva nu este de acord cu ei. Stiu sa profite de orice ocazie li se iveste si cel mai bine se simt cand viseaza cu ochii deschisi si isi stabilesc teluri inalte.

Citește și:

Jupiter in Taur

Acestor nativi cel mai bine le merge cand dau dovada de blandete, mila, generozitate si rabdare, insa nu prea multa indulgenta. Acesti oameni sunt realisti si practici si au nevoie sa vada cu ochii lor pentru a crede ceva si pentru a putea avansa spre mai bine. Nu se lasa usor impresionati de asa zise oportunitati de a se imbogati rapid, pentru ca nu le place sa-si asume riscuri inutile. In schimb au nevoie de cineva care sa ii impinga de la spate, care sa le spuna ce trebuie sa faca pentru a le fi bine. Trebuie sa stie clar catre ce se indreapta pentru a putea sa se bucure de rezultate palpabile.

Jupiter in Gemeni

Pentru cei care se incadraza in perioada in care Jupiter este in Gemeni bine ar fi sa-si lase ingeniozitatea la iveala, sa fie versatili, sociabili, curiosi in legatura cu tot ce tine de domeniul in care activeaza si sa fie prietenosi cu toata lumea. Le place aventura si sunt oricand gata sa invete cate ceva nou. In general sunt impartiali si cu gandire moderna, nu judeca pe nimeni si cand iau parte la vreo cearta incearca sa asculte toate variantele.

Citește și:

Jupiter in Rac

Celor care pot spune ca il au pe Jupiter in Rac le sta cel mai bine cand fac acte de voluntariat, cand isi folosesc capacitatile pentru a face economii si a strange un fond de rezerva la care pot apela oricand cineva are nevoie de consolarea lor. Din acest punct de vedere le-ar merge bine in afaceri imobiliare si industria alimentara, de unde ar putea scoate bani frumosi, pe care sa-i reinvesteasca. Cred cu tarie in existenta a ceva mai presus de om, poate si din nevoia de a da vina pe cineva sau poate doar pentru momentele in care au nevoie sa stea de vorba cu cineva si nu au cu cine. Din alt punct de vedere, cel mai mult atrag norocul atunci cand traiesc viata la maxim alaturi de cei dragi in aventuri montane, unde trebuie sa isi foloseasca intuitia, imaginatia si simtul orientarii pentru a putea ajunge inapoi la cazare.

Jupiter in Leu

Acesti nativi atrag cel mai mult bine atunci cand dau dovada de generozitate si le dau altora incredere in fortele proprii in timp ce se poarta cu demnitate si sunt sinceri. Cel mai bine se descurca in domenii creative, distractive, ce presupun munca cu copii si activitati educational-recreative. Ei au pareri bine stabilite, un set de valori fixe si o iau personal daca cineva nu este de acord cu ce cred. Stiu sa profite de ocaziile care se ivesc, dar nu asteapta niciodata mila altcuiva pentru a prospera si cel mai bine se simt cand sunt proprii lor sefi si isi asuma riscuri bine calculate dinainte. Astfel ca dau dovada de multa incredere in sine.

Citește și:

Jupiter in Fecioara

Celor care il au pe Jupiter in Fecioara cel mai bine le merge daca sunt sinceri, cu simt practic, ordonati, cand ii ajuta pe altii si sunt atenti la detalii. Industria, nutritia si sanatatea sunt domenii in care se descurca de minune. Ca un semn de pamant veritabil, acesti nativi sunt realisti si au nevoie intai sa vizualizeze rezultatele ca mai apoi sa poata urma un plan pana la ele. Sunt suficient de inteligenti pentru a vedea daca cineva incearca sa ii pacaleasca si nu isi asuma riscuri inutile cu posibilitati de imbogatire rapida. Au nevoie de drumuri bine stabilite, de cineva care sa la stabileasca clar niste tinte realizabile si care sa le faca un plan usor de urmat, care sa produca in timp rezultate vizibile.

Vizionare placuta


Kudika
27 Septembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc