Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum alungi nefericirea in functie de zodie

Ce sa alungi si ce sa aduci in viata ta ca sa dai uitarii nefericirea!

Se spune ca fericirea vine din lucruri mici. Cu toate astea, zi de zi gasim mai multe motive sa ne plangem, sa fim tristi si nemultumiti, decat sa zambim. Ne complacem in situatii sau relatii care nu ni se potrivesc, lasam sa treaca prea multe de la noi si suferim, nu ne facem timp pentru lucrurile care ne aduc energie si bucurie. Toate astea ne afecteaza mai mult sau mai putin (si) in functie de zodie. Ce sa alungi si ce sa aduci in viata ta ca sa dai uitarii nefericirea, afli imediat!

nefericire zodii Foto: AGLPhotography, Shutterstock

Berbec

Niciodata nu vei fi fericita alaturi de un partener mediocru, intr-o relatie blazata, cu un serviciu unde esti doar una din multime... Cauta in permanenta ceva care sa te motiveze, sa te incite si sa te determine sa-ti depasesti limitele. Ai nevoie sa iesi in evidenta ca de aer. Incearca un sport nou, apuca-te de dans, gaseste-ti un hobby si fa-te remarcata – laudele sunt combustibilul tau! In orice caz, iesi din rutina!

Citește și:

Taur

Iti place confortul, iar pentru asta muncesti mai mult decat poti duce, de unde se aduna oboseala, dezamagiri si frustrari. E foarte important sa petreci timp cu tine insati, sa citesti, sa asculti muzica, sa te uiti la serialele preferate. Rezerva-ti macar o ora in fiecare zi pentru activitati deconectante! In relatii ai nevoie de independenta, asadar daca partenerul te tine ca-ntr-o colivie, poate e timpul sa-ti iei zborul...

Gemeni

Daca existenta ta de zi cu zi a devenit previzibila si plictisitoare, de ce ce sa te complaci? Fa tot posibilul sa-ti dinamizezi viata sociala, sa cunosti oameni noi sau sa petreci mai mult timp cu prietenii pe care-i a deja. Intotdeauna te binedispune sa-i inveselesti pe ceilalti si sa te bucuri de bucuria lor. Viziteaza locuri in care n-ai mai fost, mananca in restaurante cu specific surprinzator, descopera noi genuri muzicale!

Citește și:

Rac

Se tie, pentru raci nimic nu conteaza mai mult decat relatia cu familia si prietenii. Esti fericita de fiecare data cand talentul tau de sfatuitor face problemele cuiva sa dispara ca prin minune. Ai grija, nu te implica prea tare si nu incerca sa controlezi chiar tot, altfel te incarci cu grijile fiecaruia si nu-ti faci niciun bine! Ai nevoie la randul tau de atentie, afectiune si rasfat. Daca nu le primesti, invata sa le ceri!

Leu

Rolul de lider i creativitatea iti aduc cele mai mari satisfactii. Ai spontaneitatea in sange, iti place sa surprinzi, sa impresionezi si reactiile pozitive te fac fericit. Participa la spectacole, evenimente mondene, mergi in parcuri de distractie, la petreceri, la o sala de sport, ajuta-i pe ceilalti, ca sa te simti util si puternic. Nu ramane in acelasi loc prea mult timp, decat daca iubesti cu adevarat ceea ce faci acolo!

Citește și:

Fecioara

Criticismul exagerat si obsesia pentru perfectiune sunt cele doua obstacole care stau in calea fericirii tale. Bucura-te din cand in cand de o pauza, detaseaza-te, nu mai lua atat de in serios fiecare lucru. Cand devii stresata si anxioasa, nu incerca sa treci singura peste pasa proasta, fii deschisa si spune-ti pasul apropiatilor tai. Cel mai bine te simti cand oamenii isi arata dragostea si aprecierea fata de tine.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc