Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul lunii noiembrie pentru toate zodiile

Iata ce au pregatit astrele pentru fiecare zodie in luna noiembrie!

E o perioada a vulnerabilitatii, extremelor si schimbarii. Multi vor observa o scadere a nivelului de energie si a performantelor, foarte neplacuta la final de an, cand treburile ne impresoara din toate partile. Exista in continuare predispozitie la accidentari si tot felul de conflicte interioare si exterioare, dar creste si nivelul de empatie, care ne ajuta sa le rezolvam mai usor.

Horoscop luna noiembrie 2016 pentru fiecare zodie

horoscop noiembrie 2016 Foto: Irina Alexandrovna, Shutterstock

Horoscop noiembrie Berbec - fa tot posibilul sa-ti tii pornirile in frau

Zodia te predispune permanent la excese, iar Marte in Varsator potenteaza acest aspect, asa ca in perioada asta e musai sa faci un efort si sa-ti tii pornirile in frau. Chiar daca te simti plin de elan, nu exagera nici cu munca, nici cu mancarea, nici cu sportul, nici cu distractia, fa tot posibilul sa fii cumpatata. Risti sa-ti dai duhul alergand dupa himere si proiecte fara nicio finalizare. In relatiile personale si profesionale pot sa apara tensiuni. Nu te pune acum cu sefii!

Citește și:

Horoscop noiembrie Taur - viata de cuplu e foarte importanta

Nu ai probleme deosebite in noiembrie, totusi stresul isi spune cuvantul, asa ca nu pune prea mare presiune pe tine si deconecteaza-te din cand in cand cu activitati relaxante. Viata de cuplu e foarte importanta acum, e momentul sa consolidezi relatia si sa o pui pe primul loc. Pe plan profesional astrele te ajuta sa avansezi, sa fii promovat. Sub nicio forma nu-ti pasa responsabilitatile de serviciu, du-le singur la bun sfarsit si culege roadele!

Horoscop Gemeni noiembrie - ai toate sansele sa oficializezi relatia

Emotiile pun stapanire pe tine mai mult ca oricand in perioada urmatoare. Bucura-te de cele pozitive si nu le da putere celor negative, detaseaza-te, totul e trecator! Luni bune de acum inainte e foarte bine aspectata dragostea profunda si ai toate sansele sa inchegi relatii de durata sau sa oficializezi relatia pe care o ai deja. La serviciu esti foarte productiva, iti alegi bine prioritatile si te faci remarcata de catre sefi. Nu ezita sa te implici in parteneriate!

Citește și:

Horoscop Rac noiembrie - lipsa de incredere poate crea probleme

Luna te sustine, esti dinamica, dar intampini destule dificultati. Tensiunea nervoasa pe care o resimti din plin te impinge sa faci eforturi mai mari decat poti duce ca sa rezolvi problemele ce te-nconjoara. Lipsa de incredere poate fi o problema in viata de cuplu! Nu crea drame din orice nimic si rezerva-ti un timp din zi doar pentru tine. Riscul de depresie e destul de mare, dar prietenii si familia te ajuta sa treci peste starile de tristete. Nu te izola!

Horoscop noiembrie Leu - comunicarea este favorizata

Ai parte de ceva turbulente luna asta, inclusiv risc de accidentari sau imbolnaviri. La serviciu e bine sa accepti provocari, dar fara sa te arunci cu capul inainte, altfel risti sa nu poti respecta termenele de predare! In viata de familie, comunicarea e favorizata mai ales incepand cu jumatatea lunii. Esti mai tentata ca altadata sa faci excese culinare, asa ca infraneaza-ti poftele, ca sa nu te trezesti cu neplaceri estetice si digestive.

Citește și:

Horoscop noiembrie Fecioara - una dintre cele mai avantajate zodii in aceasta luna

Esti unul dintre cele mai avantajate semne zodiacale luna asta. Emani energie si voie buna molipsitoare. Daca apar momente agitate, un pic de echilibru te ajuta sa le depasesti. In relatiile personale esti neasteptat de empatica, simti mai mult decat de obicei, comunici si te atasezi usor. Doar pe plan financiar e posibil sa nu-ti mearga chiar asa de bine cum ai sperat, mai ales daca cedezi tentatiei si faci cheltuieli neprevazute. Poti merge la medic, orice interventie reuseste!

Vizionare placuta


Kudika
25 Octombrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc