Setari Cookie-uri

Astronomie: Cum te influenteaza SUPER LUNA PLINA din 14 noiembrie

Astrul n-a mai fost atat de aproape de Pamant din ianuarie 1948 si nici n-o sa mai fie pana in noiembrie 2034.

Luni, 14 noiembrie, e luna plina. Nu una obisnuita. Astrul n-a mai fost atat de aproape de Pamant din ianuarie 1948 si nici n-o sa mai fie pana in noiembrie 2034.

Doar parintii sau bunicii nostri longevivi au mai vazut, poate, ceva asemanator, cu aproape 70 de ani in urma. Super luna plina in Taur nu numai ca va arata spectaculos, aparand pentru noi, pamantenii, mai stralucitoare (cam cu 30%) si mai mare (cu vreo 15%) decat una obisnuita, dar acest fenomen astronomic deosebit va aduce si influente aparte pentru toate zodiile. Maretia ei este mai evidenta daca o privesti la orizont, avand in fata ta un... termen de comparatie, cum ar fi o cladire sau niste copaci. Cu o conditie: sa fie senin.

super luna plina Foto: Nadalina, Shutterstock

Emotiile ies la iveala si preiau controlul

E momentul sa pui in centrul atentiei relatiile de tot felul, cu barbatul iubit, cu parintii, copiii, prietenii sau colegii, sa-ti constientizezi sentimentele, trairile, dorintele, sa rezolvi intr-un fel sau altul orice dezechilibru care tulbura apele intre tine si cei dragi. Poate ca viata ta a fost incarcata in ultima vreme de evenimente rascolitoare sau drame inutile carora trebuie sa le pui capat sau poate, dimpotriva, iti lipseste pasiunea si ai nevoie de un dram de nebunie ca sa simti din nou ca traiesti. Acum e timpul potrivit sa privesti in sufletul tau si faci schimbarea care-ti aduce liniste si echilibru.

Luna plina te ajuta sa te eliberezi de ranchiuna, de frustrarile reprimate, de lucrurile sau persoanele de care te tii cu dintii, desi iti aduc numai suferinta.

Citește și:

Pentru firile temperamentale, irascibile, este esential acum sa faca un efort ca sa nu-si iasa din pepeni si sa nu faca lucruri pe care sa le regrete mai tarziu. Riscul este sa reactionezi dupa primul impuls, sa tragi concluzii pripite, sa judeci, sa acuzi fara dovezi. Numara pana la 1000 inainte sa faci un pas definitiv.

Totodata, ne va preocupa mai tare aspectul financiar, profesia si castigurile pe care le obtinem de pe urma ei. Practic, e vorba de statutul social si de respectul pe care ni-l procuram de la cei din jur cu ajutorul castigurilor banesti.

Nici luna plina din decembrie nu-i de ici, de colo

Sfarsitul anului 2016 a fost generos in privinta super lunilor pline, mult mai apropiate noua decat in mod normal. Prima, pe 16 octombrie, a doua si cea mai vizibila, pe 14 noiembrie, iar a treia ne asteapta in decembrie. N-o sa fie la fel de aproape de Pamant precum cea din noiembrie, dar o insoteste o magnifica ploaie de meteoriti. Chiar daca lumina lunii o sa puna in umbra spectacolul de pe cer din 14 decembrie, reducand vizibilitatea fenomenului astronomic al Geminidelor, tot va fi o noapte de nepretuit. Numai vremea sa tina cu noi!

Citește și:

Foto prima pagina: dzika_mrowka, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
14 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc