Setari Cookie-uri

Astrologie: Cupluri de zodii care n-au viata lunga impreuna

Cele mai nepotrivite cupluri in functie de zodie!

Fecioara si Sagetator

Fecioarele sunt devotate si sufletiste, in timp ce Sagetatorul e inclinat spre aventuri si infidelitate, aducand multe lacrimi in viata acestor nativi care viseaza la un partener stabil si dependent de ei. In plus, semn de foc, Sagetatorul se entuziasmeaza repede, in vreme ce calmul Fecioarei il dezarmeaza si chiar il enerveaza, pentru ca-i taie din scurt elanul si dorinta de aventura. In vreme ce Sagetatorul vrea sa rezolve totul cat ai bate din palme, Fecioara e meticuloasa, timida, iar neprevazutul o sperie.
Fecioarele ar fi bine sa evite si Gemenii, iar Sagetatorii, Pestii!

Balanta si Capricorn

Atractia fizica puternica va tine uniti pana cand se nasc primele neintelegeri. Capricornul e zgarcit in declaratii si introvertit, dar si prea insistent pentru Balanta destul de instabila, care-si doreste mereu ceva nou si adora provocarile. Plictiseala si blazarea sunt cele care pun pe butuci o astfel de relatie de iubire, Capricornul fiind mult prea cu picioarele pe pamant si serios pentru Balanta mereu dornica de distractie si nou. Balanta sa stea departe pe cat posibil si de relatiile amoroase cu Racii, iar Capricornii sa fuga de Berbeci!

Citește și:

Foto prima pagina: vectorfusionart, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc