Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei: Afla ce planeta iti guverneaza viata sentimentala in 2017!

Tot anul 2017 este un an excelent pentru a stabili relatii de lunga durata si pentru casatorie. Iata ce spun astrele pentru fiecare zodie in parte:

Astrologii Astrodestin.ro descifreaza aspectele planetare care iti vor influenta viata sentimentala in 2017.

Jupiter, planeta norocului si a abundentei, tranziteaza zodia Balantei in acest an. Nu doar nativii din zodia Balantei, ci nativii din fiecare zodie vor fi norocosi in dragoste in 2017, deoarece tranzitul lui Jupiter afecteaza pozitiv sectorul casatoriei, aducand un val de logodne, cereri in casatorie, nunti si celebrari ale iubirii in diverse forme. Valentine’s Day si Dragobete in 2017 vor fi mai speciale decat in alti ani.

Pozitia lui Venus, planeta dragostei, va fi in zodia Taur la inceputul verii si va favoriza week-end-urile romantice. Planificati-va iesiri la iarba verde si excursii de un week-end in strainatate, impreuna cu persoana iubita, cu prietenii sau fara, si veti da un start bun lunilor de vara.

Citește și:

horoscopul dragostei

Marte, planeta curajului si a actiunii, tranziteaza zodia Leu, o zodie de foc, in luna august si promite aventuri incendiare. In luna august, sub influenta lui Marte, nativii din fiecare zodie se vor simti un pic mai indraznesti, mai spontani si mai aventurieri decat in celelalte luni ale anului si isi vor lua inima in dinti ca sa se apropie de persoana de care le place.

Tot anul 2017 este un an excelent pentru a stabili relatii de lunga durata si pentru casatorie.


Iata ce spun astrele pentru fiecare zodie in parte:

Zodia Berbec

Mercur este planeta care iti guverneaza viata sentimentala in anul 2017. Lunile care vin favorizeaza schimbari care vor duce la o relatie de cuplu de lunga durata plina de armonie si intelegere. Comunicarea este foarte importanta in acest an, spune ce ai pe suflet si asculta-ti perechea. Spre sfarsitul anului vei cadea de acord cu persoana iubita asupra modului in care ar trebui sa va petreceti timpul impreuna.

Citește și:

Zodia Taur

Jupiter este planeta care iti guverneaza viata sentimentala in anul 2017. In primavara vei reusi sa treci peste o trauma sufleteasca mai veche si iti vei deschide din nou sufletul in fata iubirii. Pe parcursul verii vei reusi sa stabilesti o relatie de cuplu care iti implineste nevoile sufletesti si iti satisface si dorintele carnale. Vei avea parte de intelegere in cuplu si casatoria este favorizata in acest an.

Zodia Gemeni

Neptun este planeta care iti guverneaza viata sentimentala in anul 2017. Vei avea parte de momente cu adevarat magice in urmatoarele luni. O intalnire neasteptata cu o iubire de demult iti va trezi sentimente de mult uitate. Vei avea parte de una din cele mai romantice veri. Planurile tale vor fi date peste cap, insa nu te ingrijora, astrele au pentru tine ceva mai bun decat ti-ai planificat. Anul 2017 este anul viselor implinite.

Citește și:

Zodia Rac

Jupiter este planeta care iti guverneaza viata sentimentala in anul 2017. Vei avea noroc in dragoste si vei trai momente minunate alaturi de o persoana speciala. Vei reusi sa stabilesti o relatie solida, plina de caldura afectiva. Legatura emotionala puternica din cuplul tau te va satisface si va fi motivul tau de bucurie in lunile ce vin. Pasiunea isi va face tot mai mult locul in viata ta si in… dormitorul tau.

Vizionare placuta


Kudika
27 Decembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc