Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei: Afla ce planeta iti guverneaza viata sentimentala in 2017!

Tot anul 2017 este un an excelent pentru a stabili relatii de lunga durata si pentru casatorie. Iata ce spun astrele pentru fiecare zodie in parte:

Zodia Leu

Mercur este planeta care iti guverneaza viata sentimentala in anul 2017 si iti aduce in viata o multime de experiente senzuale exotice. Viata ta sentimentala va fi tumultoasa in acest an si e posibil sa ai parte de invidie si barfe. Vei invata cateva trucuri noi in materie de seductie si de erotism. Relatia de cuplu pe care o dezvolti in acest an iti va da un motiv de bucurie si speranta pentru zile mai bune.

Zodia Fecioara

Venus este planeta care iti guverneaza viata sentimentala in anul 2017. Puterea ta de seductie va creste in lunile ce vin si vei face victime printre persoanele de sex opus. Iti va fi usor sa pui in cuvinte sentimentele pe care le traiesti, ceea ce iti va mari sansa ca sa iti gasesti fericirea in dragoste. Vei ramane surprins cat de usor gasesti in acest an calea spre inima persoanei pe care o iubesti.

Zodia Balanta

Jupiter, marele benefic, este planeta care iti guverneaza viata sentimentala in anul 2017. Anul incepe bine: de-a lungul zilelor de iarna flirturi inocente iti vor condimenta zilele friguroase. Este un an excelent in care vei vorbi despre dragoste, vei cauta dragoste si vei face… multa dragoste. Acorda iubirii o sansa si nu vei regreta.

Citește și:

Zodia Scorpion

Marte este planeta care iti guverneaza viata sentimentala in anul 2017 si te ajuta ca sa iti gasesti locul in inima persoanei iubite. In acest an vei fi apreciat si iubit cu pasiune. Un flirt inocent se poate transforma intr-o relatie serioasa si de lunga durata. Vei socializa mai des in acest an si te vei bucura de popularitate si succces la sexul opus.

Vizionare placuta


Kudika
27 Decembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc