Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei: Afla ce planeta iti guverneaza viata sentimentala in 2017!

Tot anul 2017 este un an excelent pentru a stabili relatii de lunga durata si pentru casatorie. Iata ce spun astrele pentru fiecare zodie in parte:

Zodia Sagetator

Marte este planeta care iti guverneaza viata sentimentala in anul 2017. In acest an bazeaza-te pe instinctele tale si actioneaza atunci cand vocea interioara iti dicteaza sa faci un pas indraznet in dragoste. Ai sanse bune sa iti cladesti o relatie de cuplu de viitor si sa iti gasesti pacea sufleteasca mult dorita in compania sufletului pereche. Casatoria devine centrul intereselor tale in a doua parte a anului.

Zodia Capricorn

Saturn este planeta care iti guverneaza viata sentimentala in anul 2017. Vei avea de invatat cateva lectii karmice importante pe sectorul iubirii in acest an. Deciziile pe care le iei in dragoste trebuie sa le chibzuiesti bine. Un pas pe care nu l-ai considerat necesar in anii trecuti se va impune de la sine in a doua parte a acestui an. Vei fi protejat de ghinioane in lunile urmatoare si poti sa indraznesti sa actionezi mai cu curaj in dragoste.

Citește și:

Zodia Varsator

Venus este planeta care iti guverneaza viata sentimentala in anul 2017. In acest an iti va fi usor ca sa iti gasesti fericirea in dragoste. Vei gasi intelegere si iertare. Greselile pe care le-ai facut in trecut nu se vor mai repeta si un capitol nou se va deschide in viata ta care promite stabilitate, intelegere si iubire autentica. In a doua jumatate a anului vei avea parte de multa pasiune in viata intima.

Zodia Pesti

Uranus este planeta care iti guverneaza viata sentimentala in anul 2017 si va aduce schimbari pozitive majore. Lucruri romantice la care nici nu indrazneai sa visezi se vor intampla in viata ta. Dragostea intre prieteni este posibila si vei avea dovezi in acest sens in urmatoarele luni. Surprizele se vor tine lant in acest an si tu te vei bucura de emotiile intense pe care le vei putea experiementa.

Vizionare placuta


Kudika
27 Decembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc