Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul lunii ianuarie pentru toate zodiile

Afla ce suprize au pregatit pentru tine astrele in luna ianuarie!

Horoscop Sagetator ianuarie: esti printre favoritele zodiacului in luna ianuarie

Esti printre favoritele zodiacului in luna ianuarie. Ai noroc si o energie de invidiat! Arati impecabil, esti in forma si-ti pui atuurile in evidenta cum nu se poate mai bine. Daca primesti o oferta de a te implica intr-o noua afacere, ai toate sansele sa fie de bun augur. Intuitia te ajuta sa iei cele mai bune decizii in viata profesionala, urmate de castiguri pe masura. Mici probleme pot sa apara doar in plan familial, dar cu un pic de intelegere, armonia e ca si la ea acasa.

Horoscop ianuarie Capricorn: toate lucrurile vor iesi mai bine decat te asteptai

Ai sanse sa-ti iasa toate exact cum iti doresti sau chiar peste asteptari, nu degeaba esti sarbatorita lunii! Recomandarea noastra este sa te rasfeti cat de mult poti. Pleaca din oras cateva zile, cumpara-ti haine, accesorii, produse de beauty, poate un abonament la sala sau la masaj. Pe plan profesional, planetele sunt capricioase, s-ar putea sa intampini ceva obstacole, mici discutii in contradictoriu, dar cu strategia potrivita le depasesti cu brio!

Citește și:

Horoscop Varsator ianuarie: gandeste pozitiv, toate au o rezolvare

Tot inceputul este greu. Mai ales daca in loc sa te bucuri de noul drum, te framanti pentru ce a fost sau o sa fie. Astrele se pun de-a curmezisul fericirii tale coplesindu-te cu o doza consistenta de emotii si griji inutile, mai ales daca nu stai prea bine cu banii si esti nevoita sa te imprumuti chiar din ianuarie. Gandeste pozitiv, toate au o rezolvare! Cu sanatatea stai foarte bine, asa ca ai putere de munca si energie sa treci peste toate neplacerile si temerile.

Horoscop ianuarie Pesti: e o perioada potrivita regasirii spirituale si meditatiei

Sanatatea nu e foarte bine sustinuta din punct de vedere astral in ianuarie, dar un pic mai multa grija de tine te pune la adapost pe viitor. Spune stop exceselor culinare si incepe o cura antitoxine! Profesional iti merge bine; chiar daca multi in jurul tau n-au chef de lucru, tu esti in verva si te mobilizezi. Pe plan sentimental e posibil sa ti se aprinda calcaiele dupa cineva pentru care nu prezinti acelasi interes. Ai grija cat te implici, ca nu cumva sa suferi!E o perioada potrivita regasirii spirituale si meditatiei.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Ianuarie 2017
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc