Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie 2017

Afla ce suprize au pregatit astrele pe plan amoros in luna ianuarie!

Horoscop dragoste Leu ianuarie 2017

Viata ta amoroasa ajunge la apogeu spre sfarsitul lunii si asa o tine mult si bine. E un moment bun sa duci relatia la urmatorul nivel. Descopera-ti in amanunt partenerul, dezbraca-l de inhibitii si de secrete, explorati-va sentimentele si sexualitatea. Vorbiti fara perdea despre subiectele tabu pe care le-ati tot evitat. Latura financiara e bine aspectata in cuplu. Puteti investi intr-un proiect comun pe care vi-l doriti de multa vreme.

Horoscop dragoste Fecioara ianuarie 2017

E petrecere pe plan sentimental pentru Fecioare in luna ianuarie! Conjunctia Venus-Marte te face sa plutesti, sa nu vezi nimic in jur in afara de omul drag. Nu te-ai dezlipi de el nici pentru o clipa, daca v-ar uita cineva intr-o cabana inzapezita pe varf de munte, ai fi cea mai fericita. Nu exagera, totusi, cu dovezile de iubire. Un pic de spatiu e ca o gura de aer proaspat din cand in cand!

Citește și:

Horoscop dragoste ianuarie 2017 Balanta

Esti singura? N-o sa mai fii asa prea mult. Dragostea e foarte bine aspectata, Venus tine cu tine si-ti aduce o supradoza de senzualitate, care te face irezistibila pentru sexul opus. E posibil sa puna ochii pe tine vreun coleg de birou sau chiar un sef, sa incepi o relatie care sa-ti aduca beneficii sufletesti, dar si siguranta materiala. Daca nu ai copii inca sau daca mai vrei unul, acum e momentul sa chemi barza.

Horosocp dragoste ianuarie 2017 Scorpion

O fi frig afara, dar la tine-n suflet sunt valvatai. Incepand cu 3 ianuarie, timp de o luna intreaga astrele te sustin sa-ti gasesti sufletul pereche. E drept, nu prea duci lipsa de pasiune nicicand, dar experientele pe care le traiesti in ianuarie se anunta a fi cu totul aparte. Sexualitatea e debordanta, senzualitatea pluteste in aer, limbajul trupului e cum nu se poate mai explicit... vor iesi scantei din dormitorul tau!

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc