Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscop 2017 cu bune si rele in functie de zodie

Ce aduce anul 2017 pentru fiecare zodie in parte!

Horoscop general Leu 2017

Pasiune, asta-i cuvantul de baza pentru tine si in 2017! Leii sunt una dintre cele mai avantajate zodii ale anului. Te dedici trup in fiecare proiect cu care ai de-a face, fie personal sau profesional. Orgoliul si gelozia te pot determina sa pui punct unei relatii de iubire, doar pentru ca foarte curand sa te implici cu avant intr-o alta, care-ti ofera surprize placute. La locul de munca iti aperi cu dintii pozitia si iti consolidezi statutul. Succesul financiar este de invidiat. Pe scurt, un an foarte activ si extrem de benefic!

Horoscop general 2017 Fecioara

Anul asta iti propui sa te schimbi si chiar iti iese! Fie ca te apuci de yoga, faci niste cursuri de dezvoltare personala sau te imprietenesti cu un psiholog, incepi sa te cunosti mai bine si sa-ti imbunatatesti modul de gandire. Esti mai deschisa, mai impaciuitoare, mai putin critica, iar asta atrage dupa sine noi prietenii si o relatie de cuplu armonioasa, fara certuri inutile. Sfarsitul lunii martie iti poate aduce o schimbare de destin, reactioneaza cumpatat si rational la provocari, ca sa te asiguri ca va fi una benefica!

Citește și:

Horoscop general 2017 Balanta

Daca ai fost corecta in 2016, Jupiter te rasplateste in 2017 cu un noroc fulminant. Esti intr-o forma de zile mari, obtii beneficii nesperate. Pe plan profesional toate-s bune si frumoase, esti apreciata de sefi si de colegi, castigurile iti permit sa pui niste bani deoparte. Suspiciunile, nu neaparat fondate si spiritul competitiv s-ar putea sa te lase fara niste prieteni pe care ii consideri neloiali. Daca ti-ai tot propus sa te apuci de sport, 2017 iti poate scoate in cale persoana potrivita care sa te motiveze sa te tii de plan. Iesind impreuna zilnic la alergat, spre exemplu.

Horoscop general 2017 Scorpion

In prima parte a anului, cerul tau astral e destul de innorat. Viata sentimentala sta sub semnul dezamagirii, apar tensiuni din nimic, cuvinte grele si certuri fara sfarsit, tradari, din cauza influentei malefice a Lunii Negre. Te eliberezi de ea si poti rasufla usurata dupa jumatate lui februarie, cand dragostea si sanatatea primesc o doza de oxigen. Cu banii nu stai stralucit, iar la serviciu ai colegi care-ti pun bete in roate. Nu dispera, din vara lucrurile se indreapta si devin armonioase pe toate planurile, iar finalul anului te gaseste vesela si optimista.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc