Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscop 2017 cu bune si rele in functie de zodie

Ce aduce anul 2017 pentru fiecare zodie in parte!

Horoscop general 2017 Sagetator

Trebuie sa te inarmezi cu multa vointa, rabdare si precautie ca sa treci cu bine de capcanele pe care ti le intinde acest an. Prieteni falsi, secrete dezvaluite, inselaciuni. Totusi, intalnesti si oameni care vor avea asupra ta influenta pozitiva, mai ales pe plan profesional. Sagetatorii singuri au toate sansele sa-si gaseasca pereche in primavara lui 2017. Te preocupa foarte mult felul cum arati si e posibil sa faci o schimbare majora, care te face de nerecunoscut, in cel mai bun sens, pana la finalul anului: fie te apuci de fitness, fie de dieta, fie iti innoiesti garderoba si-ti schimbi culoarea parului.

Horoscop general Capricorn 2017

Banii vor fi motiv de griji si de certuri la inceput de an. Poti chiar pune punct relatiei cu partenerul de viata daca ti se pare ca tu duci tot greul. Simti nevoia de sustinere financiara, ceea ce te poate face sa te implici intr-o relatie in care ai parte de tot confortul din acest punct de vedere, chiar daca nu esti indragostita lulea. La serviciu iti simti amenintata pozitia, dar cu tact si diplomatie castigi bunavointa sefilor. Totul e sa reactionezi cu calm, sa nu te agiti inutil si sa-ti stabilesti o strategie de la care sa nu te abati.

Citește și:

Horoscop general Varsator 2017

Iti merge bine cam pe toate planurile! Se prea poate sa inchei un parteneriat de bun augur in cariera sau sa-ti faci prieteni care-ti transmit microbul unei noi pasiuni, fie ca e vorba de maratoane, drumetii montane sau concerte de muzica clasica. Oricum, noua preocupare te transforma in bine. Pe plan profesional ai toate sansele sa primesti o functie de conducere sau macar o marire de salariu. Viata sentimentala e cu suisuri si coborasuri. Nu-ti cheltui toate economiile in prima parte a anului!

Horoscop general Pesti 2017

Inceputul anului e unul cu multa munca si rezultate sub asteptari. Primavara te poti indragosti fulgerator, chiar daca esti deja implicata intr-o relatie stabila. Ai grija cum iti gestionezi sentimentele, noua pasiune poate fi doar foc de paie. Agitatia pe plan sentimental te ajuta sa pierzi excesul de kilograme si sa ai mai multa grija de felul cum arati. Se intrevad noi inceputuri benefice atat in viata profesionala, cat si in cea personala. Totul e sa nu fugi de provocari si sa iesi din zona de confort de dragul succesului!

Citește și:

Foto prima pagina: Avesun, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc