Setari Cookie-uri

Astrologie: Cat de cheltuitoare este zodia ta

Afla daca te numeri printre cele mai cheltuitoare zodii!

Capricorn

Esti o fire foarte practica, asa incat incerci sa multumesti pe toata lumea cu bani putini. Daca-ti raspunzi afirmativ la intrebarea: „Pot trai fara asta?“, nu vei cumpara acel obiect.
Altfel spus, daca ai deja o instalatie de brad acasa, nu vei mai lua una doar pentru ca e mai interesanta. Cand ai nevoie de lucru anume, de obicei ai locurile tale in care mergi la sigur!

Varsator

Cand pleci la cumparaturi, uiti sa te mai intorci. Daca ai un buget de pus la bataie, il investesti pe tot in piese vestimentare, iar pe accesorii ai cheltui in nestire, pentru ca te plictisesti de ele repede si vrei mereu ceva nou. Nu intamplator tinutele tale atrag mereu priviri invidioase! Nici de la cumparaturile online nu te dai in laturi, mai ales daca e vorba de carti sau gadgeturi.

Pesti

Iti place confortul tau si al celor dragi, asa ca nu stai pe ganduri cand e vorba sa arunci cu banii pe spume de baie scumpe, lumanarele parfumate, tratamente SPA si alte lucruri de rasfat. Sau pe obiecte de arta. Cand ai o nevoie palpabila, nu-ti place sa pierzi ore in sir prin magazine aglomerate si ai tendinta sa cumperi primul lucru care corespunde cerintelor tale.

Citește și:

Foto prima pagina: Ariwasabi, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 Ianuarie 2017
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc