Setari Cookie-uri

Ezoteric: Ce-ti transmit visele tale

Cand visezi, subconstientul gaseste solutii la problemele nerezolvate de peste zi sau te ajuta sa-ti pui ordine in gandurile si sentimentele contradictorii pe care le-ai trait la un moment dat.

Visele erotice, o eliberare

Si femeile, si barbatii experimenteaza uneori orgasmul in timpul somnului, in urma unui vis erotic. De obicei se intampla dupa o perioada de abstinenta, in care s-a acumulat energie sexuala neeliberata, sau daca ai avut ceva activitate in dormitor, fara sa atingi culmile placerii. Poti visa ca imparti patul cu persoane pe care nu le cunosti sau de care nu esti nicidecum atrasa in viata reala. Alteori te trezesti speriata si rusinata pentru ca te-ai visat in ipostaze intime cu prietenul cel mai bun, cu fratele sau tatal tau. Sau te vezi in pat cu alt barbat, necunoscut ori cu fostul iubit, desi nu ti-ai insela niciodata partnerul. Nu inseamna nici ca ai luat-o razna, nici ca ai vreo problema in viata de cuplu. De multe ori, visele erotice nu au nicio legatura cu felul tau de-a fi in intimitate. Se pare ca sunt dorinte reprimate care ies la iveala astfel. Adica, tocmai pentru ca ti s-a intiparit in minte ca e interzis sau ca n-ar trebui sa se intample un lucru, subconstientul tau tine sa elimine aceasta bariera si sa te puna in fata faptului implinit. Sau poate ca, intr-adevar, ai simtit o atractie fata de colegul de serviciu si in vis i-ai dat curs fara inhibitii. Doar tu poti sa-ti dai seama cum stau lucrurile, dar nu e cazul sa le iei prea in serios.

Citește și:

Foto prima pagina: Igor Zh., Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc