Setari Cookie-uri

Astrologie: Rezolutii pentru 2017 in functie de zodia ta

Profita si ia decizii de bun augur in functie de zodia ta!

Leu – Depaseste-ti limitele!

Iesi din zona de confort daca vrei rezultate wow! Ai toate sansele sa le obtii, mai ales pe plan profesional, unde poti primi o functie nesperata si castiguri pe masura. Si nu mai pierde timp pretios incercand din rasputeri sa te faci placut de toti din jur. Persoanele potrivite sigur te iubesc si fara sa te dai peste cap pentru asta!

Fecioara – Nu mai fii sclava muncii!

Da, e important sa fii la zi cu proiectele de la serviciu, dar nu si daca iti consuma tot timpul liber.
Impune-ti sa muncesti mai eficient si sa nu mai stai la birou peste program. Relaxeaza-te, ai nevoie de asta ca sa functionezi cum trebuie. In viata personala, nu mai incerca sa le faci tu pe toate si nici nu te ambala in certuri care nu duc nicaieri.

Balanta – Invata sa spui NU!

Nu e foarte confortabil sa refuzi, totusi, gandeste-te si la binele tau! Ofera-ti mai mult timp pentru destindere si nu te supraincarca, n-o sa-ti ridice nimeni statuie daca-ti dai sufletul muncind. In viata personala, fii un pic mai pretentioasa si nu investi sentimente profunde pana nu esti sigura ca destinatarul le merita din plin.

Citește și:

Scorpion – Gaseste-ti un hobby!

Ai nevoie musai sa scapi de stres, asa ca e timpul sa incepi o activitate placuta si productiva. Ia niste ore de yoga, cumpara-ti carti pe care n-ai apucat sa le citesti, inscrie-te la un curs de pictura sau de limbi straine. Si las-o mai moale cu actele de binefacere. Orice munca are pretul ei, iar daca o faci fara sa ceri nimic in schimb, ceilalti vor crede ca li se cuvine.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc