Setari Cookie-uri

Astrologie: Rezolutii pentru 2017 in functie de zodia ta

Profita si ia decizii de bun augur in functie de zodia ta!

Sagetator – Fa o schimbare!

Daca viata ta nu te multumeste, nu astepta ca lucrurile sa se schimbe de la sine peste noapte. Ia decizii categorice si pune-le in aplicare. O schimbare e binevenita mai ales pe plan personal: adopta o dieta mai sanatoasa, incearca o tunsoare noua sau un stil vestimentar mai indraznet. E si un an bun pentru calatorii sau studii care-ti pot aduce oportunitati nesperate.

Capricorn – Accepta provocarile!

Prietenii pleaca intr-o excursie exotica si nu stii daca sa te aventurezi cu ei? Fa-o! Spune da fara sa stai atat pe ganduri, n-ai decat o viata, e pacat sa pierzi toata distractia. Daca ti se propun proiecte noi, implica-te, dar nu uita sa-ti ceri partea! Fii categorica si nu uita ca munca pe care o depui merita rasplata pe masura.

Varsator – Iubeste-te mai mult!

Gata cu lipsa de incredere si cu atitudinea smerita. E timpul sa pui pret pe tine, sa te valorizezi. N-ai gasit pe cineva care sa te merite? Invata sa te bucuri de momentele de singuratate, sa te rasfeti, sa te odihnesti, sa te cunosti mai bine. Nimeni nu e mai important ca tine in propia ta viata! Pe primul loc esti tu. Nu accepta compromisuri.

Citește și:

Pesti – Du-ti pasiunea mai departe!

Esti pasionata de inot, de masaj, de muzica, de desen? Inscrie-te la un curs ca sa te perfectionezi si mai tarziu poate faci chiar bani din asta! De ce sa-ti irosesti talentul cand poti sa te simti bine si castigi, inclusiv financiar? Nu te mai complace in relatii si situatii care nu merita efortul. Viata e prea scurta ca sa o traiesti fara implicare trup si suflet!

Foto prima pagina: Fer Gregory, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc