Setari Cookie-uri

Ce cadou de Valentine’s Day prefera femeile in functie de elementul zodiacal?

Afla care este cadoul potrivit pentru fiecare femeie de Valentine's Day, in functie de zodie.

Astrologii Astrodestin.ro te ajuta sa alegi cadoul ideal pentru Valentine's Day.

Femeile din zodiile de Aer: Gemeni, Balanta si Varsator - Un dragalas ursulet de plus

Tu esti semn zodiacal de Aer. Pentru tine prietenia este foarte importanta in dragoste, este ingredientul necesar. Tu consideri ca pentru a avea o relatie de cuplu de succes este indispensabil ca tu si iubitul tau sa fiti in primul rand cei mai buni prieteni. Iti place sa petreci seri linistite impreuna cu persoana iubita gatind impreuna, povestind sau uitandu-va imbratisati la filme.

cadou de ziua indragostitilor
De Valentine’s Day iti doresti un cadou care sa iti reaminteasca de importanta prieteniei intr-o relatie de cuplu, ca de exemplu un dragalas ursulet de plus. Iti plac cadourile cu textura placuta la atingere, cu blanita sau cu puf.

Femeile din zodiile de Foc: Berbec, Leu sau Sagetator - Un inel de logodna stralucitor

Tu esti semn de Foc. Pentru tine fidelitatea si exclusivitatea sunt foarte importante intr-o relatie. Iti doresti ca persoana iubita sa fie serioasa in intentiile sale si sa isi faca loc in inima lui numai pentru tine, fara sa aiba dubii legate de iubirea voastra. Eviti barbatii la care le este frica de angajamente serioase. Iti plac discutiile deschise, raspunsurile sincere si cafenele cu stil.

Citește și:

De Valentine’s Day iti doresti un cadou care sa simbolizeze fidelitate si angajament, ca de inel de logodna stralucitor. Tu apreciezi investitia emotionala si financiara a iubitului tau intr-un cadou mai costisitor.

Femeile din zodiile de Apa: Rac, Scorpion si Pesti - Un buchet splendid de trandafiri rosii

Tu esti zodie de Apa. Pentru tine pasiunea este ingredientul de baza intr-o relatie de cuplu. Tu consideri ca saruturile infocate sunt cele care tin un cuplu unit. Esti printre persoanele din zodiac la care le place cel mai mult sa sarute. Eviti relatiile la distanta exact din acest motiv: tu ai nevoie sa ai langa tine persoana pe care o iubesti.

De Valentine’s Day iti doresti un cadou care sa simbolizeze pasiune, ca de exemplu un buchet splendid de trandafiri rosii. Tu reusesti sa decodezi dintr-o clipire mesajul ascuns al cadoului pe care iubitul tau ti-l face.

Citește și:

Femeile din zodiile de Pamant: Taur, Fecioara si Capricorn - O cutie delicioasa de ciocolata

Tu esti zodie de Pamant. Pentru tine romantismul este ingredientul de baza intr-o relatie de cuplu. Pentru o relatie de cuplu reusita, tu consideri ca este necesar ca partenerii sa faca gesturi dragute zilnic unul pentru celalalt. Tu apreciezi un compliment, o declaratie romantica sau un gest afectuos la adevarata sa valoare.

De Valentine’s Day iti doresti un cadou delicios, care sa iti rasfete papilele gustative, ca de exemplu o cutie mare de ciocolata, un cadou dulce, la fel ca si tine.

Foto prima pagina: Valentina_G, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
31 Ianuarie 2017
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc