Setari Cookie-uri

Care este modul ideal de a-ti petrece Valentine's Day in functie de zodiacul floral

Zodiacul floral ne da indicii legat de profilul romantic al fiecarei persoane si de preferintele sale in dragoste.

Floarea Soarelui - Persoanele nascute in data de 1, 10, 19, 28

Esti o persoana optimista. In ciuda dificultatilor pe care viata ti le-ar aruncat in cale, ti-ai pastrat coloana vertebrala si tii capul sus cu demnitate. Incerci sa zambesti in calea dificultatilor deoarece fiecare zi este un nou inceput in care ceva bun se poate intampla in viata ta.

Esti recunoscatoare pentru orice lucru mic pe care altii il fac pentru tine. De Valentine’s Day te multumesti cu o felicitare, un sarut si un “Te iubesc” soptit la ureche de barbatul de care esti indragostita. Te bucuri de orice activitate pe care o alege iubitul tau pentu aceasta zi; pentru tine cel mai important este ca petreceti timp impreuna ca sa sarbatoriti aceasta zi speciala.

Totusi, ai o fantezie secreta: ti-ar place un masaj senzual cu ulei cald, pe tot corpul tau. Incearca sa ii sugerezi iubitului tau, poate fantezia ta va deveni realitate!

Citește și:

Bujorul - Persoanele nascute in date de 2, 19, 20, 29

Esti o persoana vesela, increzatoare, care este gata de orice sacrificii pentru cei dragi. Crezi in dragostea adevarata si in faptul ca o relatie de cuplu devine mai buna o data cu trecerea timpului.

De Valentine’s Day ti-ar place o activitate care include muzica, deoarece muzica poate exprima sentimente ce nu se pot spune in cuvinte. Probabil ai deja o melodie preferata care descrie cum nu se poate mai bine povestea voastra de dragoste.

Pentru Valentine’s Day o activitate potrivita pentru tine este sa iesiti la o seara de Karaoke, ca sa canti impreuna cu persoana iubita. Daca va place la ambii sa dansati, iesiti la un club de salsa. Muzica latino va va cuprinde in spiritul ei pe amandoi.


Papucul Doamnei - Persoanele nascute in date de 3, 12, 21, 30

Esti o persoana incredibil de energetica si o companie placuta, pe care prietenii o adora. Iti place sa te joci, sa flirtezi, sa faci lucruri copilaresti. Oamenii te admira pentru natura ta deschisa si relaxata.

Citește și:

Activitatea ta ideala pentru Valentine’s Day este una care include actiune, distractie si divertisment. Vrei sa te simti bine, sa te imbraci comod si sa mananci mancare de tip Fast-Food, fara sa te simti vinovata pentru caloriile multe.

O iesire la o pizzerie, urmata de o seara jucand jocuri video cu iubitul tau suna cat se poate de perfect pentru tine, mai ales daca faceti o competitie legat de cine e mai bun in jocurile video. Iar cel care pierde, trebuie sa indeplineasca toate dorintele senzuale ale perechii sale.

Albastreaua - Persoanele nascute in date de 4, 13, 22, 31

Esti o persoana rafinata, gratioasa, feminina si seducatoare. Incerci sa iti ajuti prietenii si familia atunci cand acestia trec prin vremuri grele, iar karma buna ti se intoarce mereu.

Activitatea ta ideala pentru Valentine’s Day include o forma de relaxare, de exemplu, o dupa-masa la o piscina acoperita sau la un spa. Tu si persoana iubita aveti nevoie de o atmosfera relaxanta ca sa va apropiati.

Citește și:

Tu speri ca activitatea de Valentine’s Day sa va apropie si sa faca mai stransa legatura voastra emotionala. O seara relaxanta v-ar incarca la amandoi baterii, exact ce aveti nevoie pentru o noapte lunga de amor.

Irisul - Persoanele nascute in date de 5, 14, 23

Esti o persoana sociabila, stralucitoare, independenta si in secret rebela. Visezi sa calatoresti in toata lumea si sa traieti o viata non-conformista.

De Valentine’s Day iti doresti sa faceti ceva nou, sa calatoriti, sa iesiti undeva in afara localitatii in care va petreceti viata de zi cu zi. Iti doresti nu doar o seara ci un intreg week-end romantic cu iubitul tau, la o cabana la munte, numai voi doi, sa faceti tot ce vreti, in mod spontan, fara reguli si fara program.

Pentru Valentine’s Day iti doresti sa faceti o activitate ca sa spargeti rutina si sa va apropiati atat fizic cat si spiritual, sa fiti sinceri unul cu celalalt.

Citește și:

Macul - Persoanele nascute in date de 6, 15, 24

Esti o persoana sentimentala, placuta si atragatoare. Nu incerci sa fii in centrul atentiei, cu toate acestea multe persoane te admira pentru frumusetea ta interioara si exterioara.

Iti doresi sa petreci Valentine’s Day intr-un mod romantic; vrei ca aceasta zi sa fie una speciala, de care sa va amintiti ani si ani cu zambetul pe buze.

O iesire la o cafea si prajitura cu barbatul pe care il iubesti, o floare si un sarut pasional iti poate transforma Valentine’s Day-ul intr-o zi cat se poate de perfecta pentru tine. Nu iti doresti nimic mai mult decat sa poti sa te afunzi in privirea persoanei iubite si sa ii savurezi sarutul delicios pe buze.


Orhideea - Persoanele nascute in date de 7, 16, 25

Esti o persoana misterioasa, politicoasa, desteapta si talentata. Barbatii sunt atrasi de personalitatea ta sofisticata.

Citește și:

Iti doresti sa sarbatoresti Valentine’s Day cu stil. Ti-ar face mare placere ca sa te imbraci elegant si sa iti delectezi papilele gustative cu mancare rafinata intr-un restaurant cu renume. Vrei sa asculti muzica de calitate in timp ce schimbi priviri languroase cu iubitul tau si va soptiti cuvinte afectuoase.

Tu consideri ca o zi asa de speciala ca Valentine’s Day este desavarsita doar daca va faceti declaratii de dragoste. E o zi in care se sarbatoreste dragostea, iar tu stii cu siguranta sa o celebrezi in stil!

Margareta - Persoanele nascute in date de 8, 17, 26

Esti o persoana sincera, realista, afectuoasa si inteligenta. Inspiri incredere oamenilor. Simplitatea si sinceritatea caracterului tau ii linisteste pe cei cu care interactionezi. Multi considera ca esti o persoana speciala.

Ti-ar place sa sarbatoresti Valentine’s Day intr-un mod cat mai simplu si amuzant. Nu iti place sa complici lucrurile. Dupa parerea ta este important sa ne bucuram de micile placeri ale vietii.

Citește și:

De exemplu, ai fi incantata sa petreci seara de Valetine’s Day in bratele iubitului tau uitandu-va la filme romantice si de actiune, mancand pop-corn si ciocolata. Vrei sa te simti comfortabila alaturi de persoana iubita, aceasta este cea mai mare dorinta a ta.

Trandafirul - Persoanele nascute in date de 9, 18, 27

Esti o persoana plina de viata, sexy si cu un caracter puternic. Erotismul si senzualitatea ta sunt usor perceptibile. Tu traiesti viata la maxim si iti place sa inveti lucruri noi.

De Valentine’s Day ti-ai dori o seara numai in doi. Fantezia ta este o baie fierbinte impreuna cu iubitul tau. Apa te relaxeaza. Vrei sa te bucuri de atractia sexuala intensa dintre tine si barbatul iubit cu ocazia acestei sarbatori speciale.

Tu planuiesti sa faci din Valentine’s Day o sarbatoare a simturilor, a iubirii si a daruirii. Ciocolata, capsuni, lenjerie sexy si petale de trandafiri rosii completeaza scenariul tau ideal pentru Valentine’s Day.

Vizionare placuta


Kudika
1 Februarie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc