Setari Cookie-uri

Astrologie: Compatibilitati ideale intre zodii

Specialistii site-ului astrology-online.com au descoperit cele mai bune compatibilitati intre zodii si totodata ne-au oferit niste sfaturi pentru o deplina armonie. Iata ce ne-au prezis:

- LEU - Amandoi iubesc luxul, complimentele si au mari inclinatii artistice. Leul pretinde adulatie constanta ceea ce ar putea cauza probleme. Balanta poate dori exact acelasi lucru.
- SAGETATOR – Exista sanse reale pentru o casnicie buna atat timp cat Sagetatorul cel avid de independenta va intelege nevoia Balantei pentru ideea de „impreuna”.

SCORPION:

- FECIOARA - Atentie la partea emotionala, Scorpionul inflorind in baza ei iar Fecioara facand abstractie de ea, lectia partenerilor este echilibrul in acest aspect.
- PESTI – O legatura intuitiva, bazata pe o atractie deosebita in care partenerii nu trebuie insa sa uite de realism.
- RAC - Ambii parteneri fiind manati de emotii, combinatia poate fi deosebit de constructiva sau din contra, destructiva. Tot ce trebuie sa faca partenerii este sa coopereze pentru un ideal comun.
- CAPRICORN – Atentie mare la firea incapatanata a ambilor parteneri.

SAGETATOR:

- LEU - Aceasta poate fi o combinatie excelenta atata timp cat nevoia de libertate a Sagetatorului nu este prea mare, iar Leul nu face prea mult pe seful.
- BERBEC - Ambii adora libertatea si sunt meniti unul altuia pe termen lung sau chiar pe viata.
- BALANTA - Exista sanse reale pentru o casnicie buna atat timp cat Sagetatorul cel avid de independenta va intelege nevoia Balantei pentru ideea de „impreuna”.
- VARSATOR – O combinatie de succes, in care ambii parteneri impartasesc valori comune si in care isi inteleg unul altuia nevoia de libertate.

CAPRICORN:

- FECIOARA - Atentie la partea emotionala, Scorpionul inflorind in baza ei, iar Fecioara facand abstractie de ea, lectia partenerilor este echilibrul in acest aspect.
- TAUR - O combinatie foarte buna bazata pe intelegere mutuala, simt practic dar si nevoia de flatare.
- SCORPION - Atentie mare la firea incapatanata a ambilor parteneri.
- PESTI – O combinatie buna cu valori complimentare, in care Capricornul isi poate manifesta latura emotionala.

VARSATOR:

- BALANTA - O relatie buna, fara divergente majore, insa Balanta trebuie sa inteleaga firea imprevizibila a Varsatorului.
- GEMENI - Intre cei doi exista o foarte buna compatibilitate insa Gemenii trebuie sa inteleaga firea solitara a Varsatorului si sa-i accepte momentele in care cauta singuratatea.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Septembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc