Setari Cookie-uri

Astrologie: Trasaturile si Profilul Sexual in functie de zodie

Saptamanile trecute am discutat despre compatibilitate, ascendent, iubire, iar astazi am ajuns la tema incitanta a sexualitatii.


Articol scris exclusiv pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin


Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro


Saptamanile trecute am discutat despre compatibilitate, ascendent, iubire, iar astazi am ajuns la tema incitanta a sexualitatii.

Semn de foc: Berbec, Leu, Sagetator – Cuvantul cheie: Pasiune!

Puncte forte: Sunt persoane care se excita usor. Nu le plac preludiile lungi. Fac dragoste cu pasiune navalnica, astfel incat o experienta sexuala cu un nativ foc este de neuitat. Vor sa isi impresioneze ”prada” si dau tot ceea ce au mai bun din ei.

Puncte slabe: Ori iti place cum face dragoste, ori nu, discutiile sunt inutile pe aceasta tema. Au un orgoliu mare si empatizeaza greu cu persoana iubita din cauza aceasta sunt greu ”educabili” in sex. Nu se stiu modela dupa persoana iubita.

Recomandare: Ca sa ai o relatie sexuala de calitate cu iubitul tau din semn de foc, lasa inhibitiile deoparte si pregateste pentru el aventuri cat mai indraznete!

Simtul cel mai dezvoltat: Vizual!

Pentru stimularea acestor nativi se recomanda lumanarile, filmele erotice, lenjeria sexy, un ruj rosu. Ii excita sa priveasca expresiile placerii pe chipul persoanei iubite in timp ce fac dragoste.

Semn de pamant: Taur, Fecioara, Capricorn – Cuvantul cheie: Senzualitate!

Puncte forte: Sunt persoane care au simturile foarte dezvoltate si savureaza placerile carnale intens. Sunt deosebit de senzuali si se straduiesc sa satisfaca persoana iubita din toate punctele de vedere. Sunt cei mai potriviti pentru ”maratoane” sexuale, deoarece rezistenta lor este foarte mare.

Puncte slabe: Se deschid mai greu la nou, dand dovada de incapatanare si in acest domeniu. Se maturizeaza cel mai greu din punct de vedere sexual, in tinerete pot fi neindemanatici, spre deosebire de varsta adulta cand ajung experti in tehnicile sexuale. Au nevoie de multa experienta sexuala, invata mai lent.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Iunie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc