Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum sa il seduci

Pentru a avea o relatie cu sufletul pereche, nu este o conditie suficienta doar sa il intalnesti. Trebuie sa il cuceresti. De modul in care actionezi depinde succesul viitoarei relatii! Zodiile iti sunt de foarte mare ajutor. Cunoaste-l, cucereste-l si pastreaza-l!

Cum il pastrez?

Ai mare grija sa nu te joci cu sentimentele lui deoarece el are nevoie de siguranta. Daca simte ca trebuie sa concureze cu cineva pentru dragostea ta, se va retrage. In public, nu te certa niciodata cu el, indiferent cat de tare te-ar enerva. Abordeaza-l intr-un mod diplomatic, fara multe reprosuri si provoaca-l la o discutie deschisa.

BALANTA

Ce caracter are?

Nativul balanta poate sa para foarte relaxat si sigur pe sine, dar in adancul sufletului sau domneste confuzia. Iubeste toate placerile vietii, este romantic si afectuos. Este tipul de barbat indragostit de notiunea de dragoste.

Cum ii atrag atentia?


Mai presus de orice el iubeste frumusetea avand cel mai dezvoltat simt estetic din tot zodiacul. Va fi primul care observa ridurile, chiar si cele mai fine la o femeie, kilogramele in plus si suvitele rebele de par. Daca vrei sa il impresionezi pentru prima data, foloseste un parfum de lux.

Cum il pastrez?

Nu trebuie sa te vada niciodata cu bigudiuri in cap, cu crema pe fata sau machiindu-te, singurul lucru care il intereseaza este rezultatul. De asemenea, intr-un conflict, nu ridica niciodata vocea si nu folosi argumente violente. Cea mai sigura metoda sa il pierzi este sa ii distrugi armonia interioara, telul sau absolut.

SCORPION

Ce caracter are?

Nativul Scorpion este cel mai complex semn zodiacal, fiind un mister pentru cei din jur si chiar pentru el insusi. Cu toate ca viata sa interioara este extrem de intensa si variata, el nu se exteriorizeaza si comunica direct foarte rar. Are nevoie de nenumarate dovezi de dragoste si siguranta pana sa isi dezvaluie adevarate personalitate.

Cum ii atrag atentia?

In primul rand adopti o atitudine atragatoare si provocatoare care sa iti dea incredere si putere, ideal ar fi o combinatie de haine in culori rosu si negru. Pastreaza-ti sangele rece si renunta la exuberanta. Nu te angaja in discutii superficiale sau in barfe meschine deoarece se va indeparta foarte rapid de tine. Nu strica sa te inconjori intr-o aura de mister deoarece nativul Scorpion iubeste cel mai mult provocarea.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Iulie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc