Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum sa il seduci

Pentru a avea o relatie cu sufletul pereche, nu este o conditie suficienta doar sa il intalnesti. Trebuie sa il cuceresti. De modul in care actionezi depinde succesul viitoarei relatii! Zodiile iti sunt de foarte mare ajutor. Cunoaste-l, cucereste-l si pastreaza-l!

Cum il pastrez?

Chiar daca te iubeste si este foarte atras fizic de tine, ceva din interiorul lui ii impune o anumita rezerva. El nu se daruieste in totalitate chiar si dupa o viata intreaga impreuna cu o femeie. Scorpionul vrea intotdeauna ceea ce nu poate avea, de acea este important sa incerci intr-un mod subtil sa nu fi mereu la dispozitia lui.

SAGETATOR

Ce caracter are?

Nativul Sagetator este un aventurier care adora distractiile de orice gen, libertatea si diversitatea vietii. Se plictiseste foarte usor si face promisiuni pe care nu le indeplineste intotdeauna. El traieste intens momentul si prefera sa speculeze placerea clipei decat sa se gandeasca la ziua de maine.

Cum ii atrag atentia?

Atrage-l intr-o conversatie spirituala si arata-i ca ai simtul umorului in orice imprejurare. Ii plac femeile independente asa ca nu incerca sa te atasezi sufleteste de el. De asemenea, un look cat mai natural este ideal pentru a-i starni interesul. Nu suporta femeile machiate strident.

Cum il pastrez?


Acorda-i libertatea de care are nevoie. Intr-o discutie mai intensa nu trebuie sa cedezi foarte usor. Arata-i ca iti sustii punctul de vedere cu argumente solide. Daca ai ceva sa ii reprosezi este bine sa o faci direct, deoarece s-ar putea ca subtilitatile sa nu ajunga la tinta.

CAPRICORN

Ce caracter are?


Daca iti plac barbatii sobri si perfectionisti, atunci nativul Carpicorn este idealul tau. Timid, dar ambitios, pragmatic, dar extrem de vulnerabil, Capricornul poate fi un foarte bun partener de viata. Totul este sa ii castigi interesul si increderea.

Cum ii atrag atentia?

Cum in sistemul lui de valori pe primul loc se situeaza bunastarea materiala, il atrag femeile care poarta haine scumpe si sunt usor snoabe. Flateaza-l de la prima intalnire si joaca rolul femeii sensibile. Acest lucru il va face sa se simta puternic.

Cum il pastrez?

Nu ii submina autoritatea si nu ii comenta dorintele si idealurile sale. Hraneste-i mandria cu laude si incurajari permanente dar in ultima instanta pastreaza-ti identitatea. Nu trebuie sa vada ca esti total dependenta de el.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Iulie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc