Setari Cookie-uri

Astrologie: Paradoxuri despre barbatii din fiecare zodie

Sa dam valul la o parte! Sunt lucruri pe care le afli despre partenerul tau dupa mult timp petrecut impreuna si te atinge cu o usoara mirare sau chiar cu un soc adevarat. Aparentele inseala, se stie bine. Sa vedem ce adevaruri poti descoperi despre barbatii din fiecare zodie. Se prea poate ca unele lucruri sa te revolte, dar, nu uita, informatia inseamna putere!

Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro


Sa dam valul la o parte! Sunt lucruri pe care le afli despre partenerul tau dupa mult timp petrecut impreuna si te atinge cu o usoara mirare sau chiar cu un soc adevarat. Aparentele inseala, se stie bine.
Sa vedem ce adevaruri poti descoperi despre barbatii din fiecare zodie. Se prea poate ca unele lucruri sa te revolte, dar, nu uita, informatia inseamna putere!

BERBEC

Ambitios, plin de initiativa, pasional si direct in modul in care ta abordeaza, te bucuri ca in sfarsit ai gasit un barbat cu care poti discuta deschis si nu trebuie sa te ascunzi dupa deget. Surpriza ta va fi mare cand descoperi ca el fuge de probleme, iar toate tentativele tale de a discuta lucruri serioase, dar care nu ii sunt pe plac, au rezultat zero pentru ca isi gaseste altceva de lucru si te lasa sa vorbesti singura.

TAUR

Rabdator, linistit si calm in aparenta, este de fapt un precum un vulcan inainte de explozie in interior, plin de pasiune, ambitii, nelinisti si dorinte. Desi da dovada de amabilitate si incearca sa te impace mereu, descoperi ca nu este nici pe departe atat de moale ci dimpotriva, rabufneste la orice incercare de a ta de a-l controla.

GEMENI

Inteligent si comunicativ, amuzant, nebunatic. Ce nu stii despre el ci afli mai tarziu este ca o persoana din anturajul sau (prieten, parinte etc) pe care el il venereaza, precum si principiile care i-au fost inoculate in familia de origine au influenta mai mare asupra lui decat...toate farmecele tale feminine si argumentele pe care i le aduci! Te asculta bineinteles deoarece este deschis la comunicare, doar ca pe altii ii asculta mai mult.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Septembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc