Setari Cookie-uri

Astrologie: Zodiacul din Atlantida

In relatarea lui Platon, Atlantida era o putere navala, cu baza pe o insula sau continent aflat dincolo de stramtoarea Gibraltar. Dupa diverse relatari, Atlantida s-a scufundat in ocean, aproximativ in anul 9.500 i.Hr. Nivelul spiritual al atlantilor a fost deosebit de ridicat, ei avand o inteligenta si intuitie deosebita. Se considera ca oamenii cu calitati psihice deosebite au avut incarnari in Atlantida. Mediumul E.Cayce a descris cu lux de amanunte Atlantida in timpul transelor sale hipnotice. Zodiacul din Atlantida, foarte putin cunoscut de publicul larg, merita sa fie citit:

Farmecul - persoanele nascute in data de 8, 9, 10 a fiecarei luni

Toata lumea iti lauda talentele, unicitatea si frumusetea interioara. Nobletea si armonia radiaza din tine, impreuna cu o profunzime si un magnetism care nu lasa pe nimeni neatins. Esti o persoana misterioasa, care pare uneori distanta, alteori implicata puternic intr-o cauza. In oricare din situatie influenta ta asupra altora ramane substantiala.

Misiunea - persoanele nascute in data de 11 a fiecarei luni

Se vede ca destinul tau a fost scris de cand te-ai nascut. Ai maturitate emotionala de la varste fragede. Pui mult suflet si pasiune in ceea ce faci. Abordezi problemele mereu dintr-un unghi original si gasesti solutiile potrivite. Intuitia ta este foarte buna si ai capacitatea de a presimti evenimentele. Tu iti cunosti rolul pe care il joci in viata altora, si ajuti mereu pe cei nevoiasi.

Linistea - persoanele nascute in data de 12, 13, 14 a fiecarei luni

Viata te-a pus in fata unor mari dileme. Vei fi pus in situatii in care trebuie sa constientizezi adevarurile, chiar si cele suparatoare, despre trecutul familiei tale, despre societate si oameni sub aspecte etice, morale si filosofice. La inceput vei fi in dilema cu a pastra cele descoperite pentru tine sau sa le spui la ceilalti. Cel mai adesea, preferi sa pastrezi discretia si sa divulgi doar putine informatii si doar la cei care sunt deschisi mentali si capabili sa inteleaga lucrurile pe care le prezinti.

Echilibrul - persoanele nascute in data de 15, 16 a fiecarei luni

Ai capacitatea de a-ti stapani impulsurile si sa realizezi care este vocatia ta in viata. Stii sa te autodisciplinezi pentru a obtine beneficii pe termen lung. Oamenii iti admira determinarea si capacitatea de a te organiza. Dai dovada adesea de incapatanare. In general te astepti si de la cei din jur sa fie la fel de echilibrati si hotarati ca tine.

Rezistenta - persoanele nascute in data de 17 a fiecarei luni


Pare de parca te-ai fi nascut nefericita deoarece in mod repetitiv adopti un comportament apropiat de revolta. Traiesti stari de insatisfactie si gasesti mereu ceva de care sa te plangi si ceva impotriva caruia sa lupti. Cu varsta inveti sa iti controlezi comportamentul artagos sau macar inveti sa faci din cand in cand un pas in spate si sa razi de situatia pentru care te-ai alarmat, sa vezi partea amuzanta a lucrurilor. Ceilalti ta apreciaza pentru abilitatea ta de a imbunatati lucrurile.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Februarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc