Setari Cookie-uri

Astrologie: Zodiacul din Atlantida

In relatarea lui Platon, Atlantida era o putere navala, cu baza pe o insula sau continent aflat dincolo de stramtoarea Gibraltar. Dupa diverse relatari, Atlantida s-a scufundat in ocean, aproximativ in anul 9.500 i.Hr. Nivelul spiritual al atlantilor a fost deosebit de ridicat, ei avand o inteligenta si intuitie deosebita. Se considera ca oamenii cu calitati psihice deosebite au avut incarnari in Atlantida. Mediumul E.Cayce a descris cu lux de amanunte Atlantida in timpul transelor sale hipnotice. Zodiacul din Atlantida, foarte putin cunoscut de publicul larg, merita sa fie citit:


Puterea - persoanele nascute in data de 18, 19 a fiecarei luni


Esti o persoana adaptabila, cu un grad crescut de independenta in relatii, iubitoare de libertate. Odata cu inaintarea in varsta iti dezvolti abilitatile si aptitudinile pana spre perfectiune si deprinzi si un spirit critic subtil. Iti urmaresti telurile cu concentrare si poti deveni mana forte cu cei care ti se opun. Adori laudele, acesta fiind punctul tau sensibil. Mereu incerci sa fii la inaltime.

Schimbarea - persoanele nascute in data de 20, 21, 22 a fiecarei luni

Prima parte a vietii tale va fi plina de schimbari de directie pana iti vei gasi in sfarsit directia care ti se potriveste in viata. Dai dovada de o uimitoare adaptabilitate si flexibilitate. Entuziasmul tau este un factor motivant pentru cei din jurul tau care te vor sustine in proiectele tale. Proiectele tale ii cuprind adesea pe cei dragi, deoarece iti place sa faci lucrurile impreuna cu cei din jur.

Vindecarea - persoanele nascute in data de 23, 24, 25 a fiecarei luni

Te-ai nascut cu un talent specific: prin cuvintele si gesturile tale poti sa calmezi pe cei din jurul tau. Ai abilitati de psihoterapeut si se poate spune ca ai calitatea a-i face pe ceilalti oameni sa se simta mai bine. Tu poti sa vindeci sufletele. Cu toate ca lumea te iubeste si te admira, ramai toata viata o persoana modesta si plina de naturalete.

Realizarea - persoanele nascute in data de 26, 27, 28 a fiecarei luni

Perseverenta si calmul sunt cele doua trasaturi de caracter care te definesc. Le ai innascute si le dezvolti pe parcursul anilor. Hotararea ta va duce spre a transforma piedicile in oportunitati si a reusi chiar si acolo unde sansele sunt putine. Cu toate acestea, nu trebuie sa te astepti la multe aplauze de la cei din jurul tau. Satisfactia personala si multumirea de sine este mult mai importanta pentru tine.

Energia - persoanele nascute in data de 29, 30 a fiecarei luni (exceptand data de 29 februarie)

Oamenii te percep ca fiind o persoana vesela, adaptabila si optimista cu o imensa energie de viata. Ai capacitatea de a motiva pe cei din jur. Idealurile tale sunt inalte si toata viata ta vei lupta ca sa le atingi. Nu accepti opozitia, ba chiar te incapatanezi cand altii incearca sa te opreasca din drumul tau. Iti cunosti drepturile si ti le revendici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Februarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc