Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum sa te razbuni pe barbatul fiecarei zodii

Este posibil ca cel putin o data in viata sentimentele tale sensibile sa fi fost calcate in picioare de un barbat care nu le-a putut aprecia. El, sigur de sine, stapan pe situatie si increzator in sarmul sau, parea invulnerabil. Pe cand pe tine te-a lasat cu inima franta si cu stima de sine distrusa.

Va trebui sa atentezi la orgoliul acestui barbat. El este maestrul cuvintelor si crede despre el ca poate face o femeie sa traiasca extazul dragostei atat la nivel erotic cat si sentimental si spiritual. Da, crede foarte multe despre abilitatile sale masculine si nu poate fi convins ca nu este asa. Cum poti atunci sa ii zdruncini orgoliul?

Acestui barbat ii place sa sfatuiasca femeile, de aceea trebuie sa il faci sa fie confidentul tau. Trebuie sa ii hranesti intai orgoliul si sa ii spui arati cat de mult ii admiri calitatile, in timp ce, destainuie-te ca simti o atractie irezistibila, fatala, cvasihipnotica fata de un alt barbat (pe care el nu il cunoaste prea bine, pentru ca misterul sa fie si mai mare).

Spune-i nativului Gemeni ca apreciezi prietenia cu el si ceea ce a fost intre voi a fost frumos, insa ceea ce simti acum fata de acel nou barbat este magnetic, spiritual. Ca acel nou barbat te face sa simti ceea ce nimeni nu te-a putut face pana acum, ca traiesti o experienta unica si magica.

Descrie-i in detalii aceste trairi ale tale, din care barbatul Gemeni va intelege ca nu a fost nici 10% capabil sa iti ofere el tie, insa exista un ”altul” care este capabil de ceea ce nu este el, si va fi turbat de gelozie si de invidie.

Ca lovitura de gratie, spune-i cat de fericita te face faptul ca el se bucura pentru norocul tau. Priveste-i apoi zambetul fals pe care incearca sa il schiteze pe fata.

Barbatul din zodia Rac

Barbatul din aceasta zodie poate avea o viata sentimentala complicata daca mai este prins sufleteste in fosta relatie. Daca il intalnesti intr-o astfel de situatie, exista toate sansele ca sa te faca sa suferi din cauza capriciilor sale si a faptului ca ar vrea sa fie si cu tine, dar si cu fosta. Abil manipulator sentimental, este capabil sa te inveseleasca de fiecare data cand esti suparata si sa te faca sa te razgandesti cand ai crezut ca esti hotarata sa pui piciorul in prag.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Mai 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc