Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum sa te razbuni pe barbatul fiecarei zodii

Este posibil ca cel putin o data in viata sentimentele tale sensibile sa fi fost calcate in picioare de un barbat care nu le-a putut aprecia. El, sigur de sine, stapan pe situatie si increzator in sarmul sau, parea invulnerabil. Pe cand pe tine te-a lasat cu inima franta si cu stima de sine distrusa.

Ai grija ca in acest timp sa arati o indiferenta totala fata de criticile cu care va incerca sa isi ia nativul Leu, frustrat in orgoliul sau, revansa. Mergi la un hair-stylist si cumpara-ti cateva piese vestimentare sexy care sa il surprinda placut.

Apoi, arata-ti admiratia sincera fata de un barbat pe care nativul din zodia Leu nu il place deloc si care este in acelasi timp foarte diferit de el. In societate, neglijeaza-l in momentele importante, mai ales atunci cand va incerca sa iasa in evidenta.

Barbatul Leu se va simti frustrat, umilit de indiferenta ta si invidios in acelasi timp pe barbatul pe care tu il pui in acest timp in centrul atentiei.

Barbatul din zodia Fecioara

Acest barbat este un perfectionist. Se pare ca mereu stie sa faca lucrurile mai bine decat tine si decat altii si nu accepta ghidare. Daca ai iesit ravasita dintr-o relatie cu el sigur ai stima de sine la pamant de la atatea critici, caci este un barbat greu de multumit. Ca sa te reculegi emotional, trebuie intai sa te inconjori de persoane pozitiviste care sa iti ridice moralul si increderea in femeia minunata si plina de calitati care esti tu.

Daca doresti sa il faci sa sufere trebuie sa fii in anturajul sau, prietenoasa si afectuoasa, dar nu intotdeuna disponibila. Vor fi momente cand va incerca sa se apropie de tine si atunci tu, trebuie sa dispari fara explicatii. Promite-i ca il suni si nu il suna. Cand iti propune sa va vedeti, fii de acord apoi suna-l in ultimul moment si explica-i faptul ca s-a intamplat ceva, dar nu ii da detalii.

Acest barbat vrea sa stie toate detaliile. Daca vrei sa il faci extrem de gelos, tine-l in tensiune si nu il lasa sa stie ce faci, da-i mereu explicatii ambigue. Joaca-te cu el, fii seducatoare, apoi, cand el ia initiativa, lasa-l singur in ultimul moment din cauza banale.

Un nativ rational ca si cel nascut in zodia Fecioarei, nu va suporta sa nu inteleaga totul. Fii puternica si rezista la interogatoriile la care te va supune si il vei vedea cum il chinuie scenariile de gelozie pe care si le face in minte.

Barbatul din zodia Balanta

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Mai 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc