Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum sa te razbuni pe barbatul fiecarei zodii

Este posibil ca cel putin o data in viata sentimentele tale sensibile sa fi fost calcate in picioare de un barbat care nu le-a putut aprecia. El, sigur de sine, stapan pe situatie si increzator in sarmul sau, parea invulnerabil. Pe cand pe tine te-a lasat cu inima franta si cu stima de sine distrusa.

Argumentele tale le detroneaza inteligent. In final, suferinta ta va fi catalogata drept semn al imaturitatii tale.

Dupa toate acestea, daca vrei sa iesi din postura ingrata in care ai ajuns din mai multe puncte de vedere, trebuie sa fii isteata. Punctul vulnerabil al barbatului Sagetator este imaginea mereu perfecta pe care incearca sa o proiecteze despre el. El vrea mereu sa fie personajul pozitiv, chiar daca calca stramb.
Indiferenta pe care i-o arati poate sa il doara, dar daca vrei sa il chinui cu adevarat, trebuie sa incepi sa arati ca nu ai incredere in el, sa il suspectezi de actiunile sale, sa ii controlezi pe fata toate miscarile, supune-l la interogatorii prelungite si suspecteaza-l de intentii ascunse. Fa acest lucru vizibil, sa inceapa sa isi puna intrebari si anturajul sau despre dedesubturile pe care el le ascunde. Comporta-te cu el de parca ar fi un talhar pus sub observatie.

Acuza-l pe Sagetator pe nedrept si arata-i in mod constant ca il stimezi foarte putin. Durerea pe care i-o produci va fi comparabila cu cea pe care ai simtit-o tu cand el a facut lucruri nepotrivite. Acest nativ va fi vizibil ranit si revoltat pentru faptul ca il tratezi fara consideratie.

Barbatul din zodia Capricorn

Nativul Capricorn poate afisa uneori o indiferenta si o nepasare atat de rece incat taie in carne vie si sfasie sufletul oricarei femei sensibile si indragostite.

Iti va fi greu sa crezi ca barbatul care la inceput era gelos pe tine si iti arata ca pune la suflet fiecare lucru banal, poate la un moment dat sa fie atat de dezinteresat de persoana ta de parca ai fi o straina. In mod cert, exista o alta femeie in viata lui sau s-a plictistit de tine. Insa sufletul tau nu se poate reface atat de usor, iar raceala lui poate ingheta orice sentiment pozitiv in tine.

La un moment dat ajungi sa faci tu totul in relatie, in timp ce el este apatic, plictisit si te critica toata ziua. Cum pot sa faci sa sufere un nativ Capricorn care pare sa nu fie deranjat de plansul tau?

Este foarte simplu sa il lovesti, deoarece barbatii Capricorni sunt maniaci ai controlului. Trebuie sa fii evaziva si sa il faci gelos, comporta-te irational si ilogic. Acest lucru va scoate din minti un Capricorn.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Mai 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc