Horoscopul DRAGOSTEI: 19 - 25 Septembrie 2016

Horoscopul Dragostei oferit de Garbo.ro.

Descopera saptamanal ce iti rezerva horoscopul in dragoste. Fie ca esti singura, casatorita sau intr-o relatie, horoscopul dragostei iti ofera sfaturi, raspunsuri si previziuni astrologice pentru o viata sentimentala fericita.

Articole horoscop dragoste pe Garbo

Horoscop Toamna - Iarna 2016/2017: Predictiile astrale pentru noul sezon

Noul sezon astrologic se anunta a fi foarte provocator pentru noi, odata cu intrarea lui Jupiter in Zodia Balantei. Descopera care sunt predictiile astrale pentru zodia ta!

16.09.2016 - Eclipsa de Luna si Luna Plina in Pesti. Este cel mai puternic eveniment astrologic al toamnei!

Descopera care este influenta Eclipsei de Luna si a Lunii pline in Pesti de pe 16 septembrie 2016 si cum ne afecteaza pe noi toti la nivel emotional:

Horoscopul lui Jupiter, Marele Benefic: Top 3 zodii cu noroc la bani si in cariera in septembrie 2016

Pe cine ajuta cel mai mult Jupiter, Marele Benefic, in luna lui septembrie pentru a reusi pe plan profesional si material? Descopera care sunt cele 3 zodii carora le merge cel mai bine din acest punct de vedere in perioada urmatoare, avand noroc la bani si in cariera:

Bine ai venit, Septembrie! Marele Horoscop al Lunii Septembrie pentru fiecare zodie in parte

Septembrie 2016 este o luna inedita si interesanta din punct de vedere astrologic. Merita de aceea sa descoperiti modul in care miscarile planetare puternice va afecteaza in cele 30 de zile ale lui septembrie, dar si in perioada urmatoare: