Horoscopul DRAGOSTEI: 16 - 22 Ianuarie 2017

Horoscopul Dragostei oferit de Garbo.ro.

Descopera saptamanal ce iti rezerva horoscopul in dragoste. Fie ca esti singura, casatorita sau intr-o relatie, horoscopul dragostei iti ofera sfaturi, raspunsuri si previziuni astrologice pentru o viata sentimentala fericita.

Articole horoscop dragoste pe Garbo

VENUS in PESTI - Ianuarie 2017 este LUNA DRAGOSTEI! Urmeaza o perioada magica, cu o Energie astrala Puternica!

Inceputul de an 2017 poarta cu sine vibratia lui Venus in Pesti. Venus, planeta dragostei, a intrat in Pesti pe 3 ianuarie 2017 si va parasi acest semn pe 3 februarie 2017. Timp de o luna de zile suntem sub influenta acestei conjucturi astrele speciale, magice, ce pune accentul asupra dragostei si a vindecarii ranilor cauzate de anul care tocmai s-a incheiat.

Horoscopul Chinezesc: Ce noroc vei avea in anul Cocosului de Foc?

Horoscopul Chinezesc: Ce noroc vei avea in anul Cocosului de Foc?

14 decembrie 2016: Ultima Super Luna a anului este in Gemeni si are o Energie Astrala covarsitoare!

Super luna de pe 14 decembrie va aduce cu sine o schimbare vibrationala si energetica pe care este imposibil sa nu o resimti si pe care este indicat sa o folosesti in avantajul tau

Horoscop 2017 pentru toate zodiile! Vestile bune ale noului an, din perspectiva astrologica

Anul 2017 se anunta a fi unul favorabil pentru noi, in diversele aspecte ale vietii, in mod diferit pentru fiecare dintre noi. Anul incepe in forta, cu o eclipsa de soare in data de 26 februarie 2017, fenomen care va fi dominat, din punct de vedere astrologic, de energia spirituala si benefica a lui Neptun.