Horoscopul DRAGOSTEI: 25 - 31 August 2014

Horoscopul Dragostei oferit de Garbo.ro.

Descopera saptamanal ce iti rezerva horoscopul in dragoste. Fie ca esti singura, casatorita sau intr-o relatie, horoscopul dragostei iti ofera sfaturi, raspunsuri si previziuni astrologice pentru o viata sentimentala fericita.

Articole horoscop dragoste pe Garbo

Horoscopul Dragostei. Zodiile si cantecul inimii lor in dragoste

'Sa iubesti inseamna sa accepti ceea ce a fost, ceea ce este, ceea ce va fi si ceea ce inca nu s-a intamplat.' - Autor necunoscut.

Horoscopul energetic al saptamanii 14-20 Iulie 2014

Descopera in acest horoscop ce tip de energie iti aduce fiecare din zilele acestei saptamani, cum o poti gestiona si spre ce lucruri, situatii si sentimente predispune!

Horoscopul lunii IULIE 2014: Topul celor 3 zodii super norocoase in dragoste, bani si cariera

Unora le merge extraordinar in dragoste. Altii au parte de un super noroc la banii. Altora le merge fantastic pe plan profesional. Citeste horoscopul lunii iulie 2014 si descopera care sunt cele mai norocoase 3 zodii in luna iulie 2014!

Top 3 Astrologic: Barbatii inteligenti emotional ai HOROSCOPULUI

Inteligenta emotionala este abilitatea de a exprima si de a controla propriile emotii, in acelasi timp abilitatea de a intelege si de a raspunde la emotiile celorlalti. Este o trasatura de personalitate inestimabila pe care din ce in ce mai mult, societatea de astazi o valorifica. In mod traditional, aceasta abilitate este mai degraba asociata feminitatii. Dar nu ar trebui sa fie asa!