Horoscopul DRAGOSTEI: 5 - 11 Octombrie 2015

Horoscopul Dragostei oferit de Garbo.ro.

Descopera saptamanal ce iti rezerva horoscopul in dragoste. Fie ca esti singura, casatorita sau intr-o relatie, horoscopul dragostei iti ofera sfaturi, raspunsuri si previziuni astrologice pentru o viata sentimentala fericita.

Articole horoscop dragoste pe Garbo

Super Horoscopul lunii OCTOMBRIE 2015: Destinul fiecarei zodii in parte pentru urmatoarele 30 de zile

Citeste horoscopul complet pentru octombrie 2015 si descopera cum sta cu dragostea, norocul, banii si sanatatea fiecare zodie in parte:

Dragoste: Top 3 zodii afectate de Eclipsa de Luna de pe 28 septembrie

Eclipsa de luna care a avut loc in dimineata zilei de 28 septembrie a provocat in sens metaforic, eruptia unui vulcan, in viata amoroasa a fiecaruia dintre noi. Eclipsa a adus cu sine provocarea schimbarii de atitudine cu privire la relatia noastra de iubire, mai multa actiune, mai mult romantism in unele cazuri, sau dorinta de a pune punct legaturii, in alte cazuri.

Horoscop Septembrie 2015: Top 3 zodii cu un noroc colosal in prima luna de toamna

Chiar daca luna septembrie se anunta a fi o luna dinamica si benefica pentru multe dintre zodii, cu precadere 3 zodii vor beneficia de conjucturile favorabile ale astrelor si de noroc in gradul cel mai inalt. Iata care sunt, in ordine aleatorie, cele 3 zodii super norocoase in septembrie 2015:

Horoscopul dragostei karmice: Cum si DE CATE ORI a iubit zodia ta intr-o Viata Anterioara

Citeste acest horoscop fascinant al iubirilor karmice anteriore si, in functie de zodia careia ii apartii, descopera cum si de cate ori ai iubit intr-o viata anterioara: