Horoscopul DRAGOSTEI 25 Aprilie - 1 Mai 2016

Horoscopul Dragostei oferit de Garbo.ro.

Descopera saptamanal ce iti rezerva horoscopul in dragoste. Fie ca esti singura, casatorita sau intr-o relatie, horoscopul dragostei iti ofera sfaturi, raspunsuri si previziuni astrologice pentru o viata sentimentala fericita.

Articole horoscop dragoste pe Garbo

Horoscopul Fortunei

Cu cat de mult noroc ai venit pe lume? Citeste un horoscop fascinant, horoscopul Fortunei, si afla ce personalitate ai si care sunt directiile destinului tau adevarat!

Horoscopul lunii Aprilie 2016: Cele 3 zodii super norocoase in Dragoste, Bani si Cariera

Ele sunt cele 3 zodii favorizate de astre in luna aprilie 2016 si care au parte de cel mai mult noroc in luna lui Prier atunci cand vine vorba de dragoste, bani si cariera. Tu te numeri printre ele?

Eclipsa de Soare de pe 9 martie: Cum iti influenteaza Destinul Zodiei tale pentru urmatoarele 6 luni

Un eveniment astrologic de proportii are loc astazi 9 martie 2016 - eclipsa totala de soare in Pesti, iar efectele puternice ale acestui fenomen vor fi resimtite pe termen lung de fiecare zodie in parte.

Semnificatii astrologice: ECLIPSA TOTALA DE SOARE - 9 martie 2016

In data de 9 martie 2016, va avea loc o eclipsa totala de soare in zodia Pesti, care va fi vizibila din Svalbard si Insulele Feroe. Chiar daca de pe teritoriul tarii noastre eclipsa nu va fi vizibila, trebuie sa stim ca fiecare dintre noi va resimti efectele acestui fenomen din punct de vedere astrologic.