Credeai ca vei avea parte de o zi anosta? Nicidecum! Ziua ta va fi infrumusetata de o provocare neasteptata. Stii ca nu ar trebui sa raspunzi acestei tentatii, insa o vei face oricum, pentru ca iti place adrenalina prea mult. Ai, totusi, grija!

Caracteristici generale pentru zodia Gemeni

Nativii in Gemeni sunt patronati de Mercur, mesagerul zeilor si, in acelasi timp, patronul dimplomatilor, hotilor, negociatorilor si navigatorilor. Persoanele nascute in aceasta zodie sunt destul de usor de recunoscut. In primul rand, nu au nicio problema in a-si exprima exact starile, gandurile si sentimentele.

O alta trasatura pregnanta a Gemenilor este imaginatia bogata. Ei se numara printre cele mai creative semne astrologice si au personalitati foarte originale. Acest lucru le poate aduce din cand in cand neplaceri pentru ca nu se pot dezvolta armonios si nici nu functioneaza la capacitate maxima intr-un mediu profesional foarte restrictiv.

horoscop zilnic gemeni

Cum iubeste barbatul Gemeni?

Daca ar fi sa descriem barbatul Gemeni pe scurt, atunci am putea spune cu incredere despre el ca este un cuceritor exigent. Pentru ca este daruit cu mult farmec, un barbat nascut in aceasta zodie va avea numeroase partenere de-a lungul vietii.

Cum iubeste femeia Gemeni?

Inca din copilarie, o femeie nascuta sub aceasta zodie va sti exact ce isi doreste, atat pe plan profesional, cat si in ceea ce priveste un potential partener de viata.

Tocmai pentru ca are foarte multa imaginatie, femeia – Gemeni isi va plasmui un barbat ideal si il va cauta apoi printre cei in carne si oase. Problema este ca fantezia e atat de bine pusa la punct incat foarte putini se pot ridica la standardele si asteptarile ei.

Citeste mai multe despre cum iubeste zodia Gemeni.

Mantra Gemeni: Daca nu este corect, nu o face! Daca nu este adevarat, nu o spune!

Esti o persoana foarte sociabila, care adora sa fie in preajma altor oameni. Ai multi prieteni de toate categoriile de varsta si tii mult la ei. Cu toate acestea, nu te lasa purtata de val doar pentru ca asta fac si prietenii tai. Fa ce consideri ca este potrivit pentru tine, nu pentru ei.


Aboneaza-te la newsletter-ul zodiei tale

Notificare Push  Email

Prin abonarea la Kudika confirmi ca ai citit si esti de acord cu
termenii si conditiile de utilizare

Alta zodie?

Iti place horoscopul tau?