Setari Cookie-uri

Horoscop Nordic: Zeii scandinavi si puterea lor magica asupra destinului

Mitologia vechilor scandinavi este un domeniu fascinant, fabulos. Cele mai frumoase povesti ale prezentului sunt inspirate de atmosfera mitologica nordica. Zeii nordului ne privesc si astazi, de printre stele... lasandu-si amprenta asupra destinului nostru.

Astrologia Nordica este un domeniu foarte fascinant care are mare legatura cu mitologia vechilor scandinavi. Mitologia nordica este o traditie culturala veche precum cea Greco-R Zeita Freyja - ilustratie de Doyle Penrose omana, Indiana, Chineza sau Tibetana si un domeniu provocator.

In anumite aspecte, astrologia vechilor nordici prezinta cateva puncte comune cu cea greco-romana, dar sunt si diferente majore:

• Este bazata pe cele 24 simboluri nordice, denumite rune
• Cele 8 case sunt formulate in functie de sistemul solar pagan, care descrie traseul zilnic si anual al soarelui
• Energiile planetelor sunt foarte echilibrate din punct de vedere masculin si feminin.

In astrologia vechilor scandinavi, planetele sunt sursele de energie pentru horoscopul natal, asa cum ele sunt si in astrologia greco-romana. Totusi, in astrologia nordica, aceste energii sunt descrise ca zeitati nordice. Odin de sex masculin (Luna) si Freyja de sex feminin (Soarele) sunt cele mai importante zeitati, si cele care joaca cel mai important rol in viata noastra. Spre deosebire de astrologia greco-romana, la nordici, fortele feminine si masculine sunt in perfect echilibru.

Citește și:

Astrologia nordica se bazeaza pe anumite puncte aflate pe traiectoria lunii si care sunt considerate surse de energie care influenteaza individul. Acestea combina energia lunii si a soarelui. In astrologia vechilor nordici, casele zodiacale sunt cele care influenteaza caracteristicile unui individ si nu planetele, ca in astrologia clasica.

Citeste horoscopul nordic al zodiei tale.

Vizionare placuta


Kudika
5 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc