Setari Cookie-uri

Horoscopul iubirii pentru anul 2013

Afla ce iti rezerva astrele pentru anul 2013 si invata cum sa te protejezi.

Sper ca nu faci parte dintre aceia care cred ca o data cu anul curent vine sfarsitul lumii, pentru ca atunci ceea ce urmeaza sa citesti nu mai are niciun rost.

Iubirea este peste tot, trebuie doar sa vrei sa o vezi. Si uite cam cum se vor aranja lucrurile pentru zodia ta in anul ce vine.

Astrele iubirii

Sursa foto: Shutterstock.com

Berbec (21.03-20.04)

Inceputul anului vine cu promisiuni colorate pentru berbeci. Primele 4 luni sunt pline de romantism, pasiune si caldura. Cu cat se aproprie vara, cu atat apar si micile discutii. Acestea vor fi provocate mai ales din cauza posesivitatii alesului. Desi sunt cunoscuti pentru abilitati speciale in pat, partenerii nativelor trebuie sa aiba grija pentru ca iubitele lor sa nu iti piarda interesul chiar atunci cand le e lumea mai draga.

Numere norocoase: 2, 32, 45.

Vedete care sunt nascute in aceasta zodie: Rihanna, Sarah Jessica Parker, Mariah Carey.

Citește și:

Taur (21.04-21.05 )

Desi va dura putin pana sa iti asezi viata sentimentala, totul se va aranja numai bine. Cine a zis ca nu e in regula sa ai “putintica rabdare”? Nu lua in seama ce iti zic prietenii, e mai bine sa iti asculti instinctele si sa iti analizezi bine variantele: nimeni nu iti va putea da inapoi sansele pierdute.

Numere norocoase: 1, 16, 33.

Vedete care sunt nascute in aceasta zodie: Anda Adam, Kirsten Dunst, Natalia Oreiro.

Vizionare placuta


Kudika
17 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc