Dragon
Horoscopul lunii SEPTEMBRIE: Momentul prielnic pentru luarea unor decizii importante

Anii Dragonului: 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000

Previziuni:

Dragonii sunt asa cum le sta cel mai bine si cum ii stiu prietenii: plini de energie, entuziasti, optimisti, fac planuri si se implica in diferite activitati. Adevarati profesionisti, perfectionisti si foarte implicati, dragonii prefera sa actioneze pe cont propriu si sa se bazeze in mod deosebit pe fortele proprii.

Daca te afli sub semnul dragonului ai grija insa caci este posibil sa actionezi necugetat din cauza ca nu te-ai consultat si cu unele persoane care ar putea sa detina mai multe informatii sau care te-ar putea ajuta cu un sfat.

Este posibil sa te epuizezi daca nu accepti si sprijin, din cauza tendintei tale de a verifica intotdeauna de doua ori un rezultat. Oricum eforturile tale nu raman nerasplatite, insa nici epuizarea fizica nu este tocmai de neglijat asa ca pe cat posibil menajeaza-te si lasa-i si pe altii sa realizeze sarcinile mai simple.

Fiind o luna plina de energie se contureaza si noi preocupari, hobby-uri sau schimbari fizice, fiind avantajate persoanele care isi doresc sa scape de cateva kilograme si sa inceapa un regim sanatos, deoarece nu lipseste nici vointa, dar nici energia necesara acestor transformari.

8 Sfaturi Feng Shui care îți vor aduce prosperitate în acest an

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: