Setari Cookie-uri

Horoscop: Proverbul zodiei tale

Ce zicala ti se potriveste?

Sagetator

Proverbul tau: Chiar si un bun tintas greseste tinta

Nu iti place sa primesti directive si te ghidezi mereu dupa propria intuitie. Militezi pentru loalitate, dar asta nu inseamna ca treci cu vederea persoanele care ti-au facut rau. La nevoie stii sa arati si o parte mai intunecata a personalitatii. Proverbul care ti se potriveste te descrie drept o persoana care are intotdeauna ultimul cuvant.

Capricorn

Proverbul tau: Mai bine sa ierti pe cel vinovat, decat sa pedepsesti pe cel nevinovat

Iti place sa dai dovada de hotarare si responsabilitate. Imaginea pe care ti-ai format-o conteaza foarte mult pentru tine si de aceea tii foarte mult la ea. Nu de putine ori dai dovada de prea multa indulgenta. Proverbul care ti se potriveste te descrie drept o persoana care stie sa ierte cu usurinta greselile altora.

Varsator

Proverbul tau: Nici o avere nu e mai de pret decat un prieten bun

Citește și:

Libertatea este virtutea caracteristica semnului tau. Pui mare pret pe independenta si nimeni nu iti poate schimba hotararea atunci cand iei o anumita decizie. Independenta ta este foarte importanta si nu eziti sa iti impui propriile reguli. Proverbul care ti se potriveste te descrie drept o persoana care pretuieste prietenii dar isi apara si interesele.

Pesti

Proverbul tau: Bine faci, bine primesti

Sensibilitatea, caracteristica principala a semnului tau iti aduce si avantaje dar si dezavantaje. Prietenii adevarati stiu sa te aprecieze, dar sunt multi care profita din plin de vulnerabilitatea ta. Trebuie sa inveti sa fii mai selectiva. Proverbul care ti se potriveste te descrie drept o persoana care nutreste planuri de razbunare atunci cand a fost tradata.

sursa foto prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
8 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc