Setari Cookie-uri

Horoscop fashionist 2013: Stilul tau e scris in stele!

Un an nou, un horoscop nou. De data aceasta unul despre stil.

Anul acesta, acordati mai mult importanta stilului vostru. Cititi in horoscopul de mai jos ce vom purta anul acesta, care vor fi cele mai potrivite alegeri vestimentare in functie de zodia voastra, ce piese vestimentare pastram de anul trecut si la care trebuie sa renuntam.

Berbec

Culoarea anului: Rosu

Sa recunoastem, fashionistelor Berbec, puteti fi un pic cam autoritare. Nu e un lucru tocmai rau cand vine vorba de moda si stilul vostru vestimentar. Stiti exact ce vi potriveste si nu veti iesi niciodata din casa purtand ceva la intamplare. Tricourile sunt favoritele voastre, insa nici costumele elegante, croite pe corp, nu va dezavantajeaza.

Celebritati sub semnul berbec: Sarah Jessica Parker, Keira Knightley, Reese Witherspoon, Kate Hudson.

Foto interior si prima pagina: Shutterstock

Taur

Culoarea anului: verde emerald

Citește și:

Dragele mele, anul acesta nimic nu va opreste sa aratati fabulos. Sunteti foarte feminine si mereu in tendinte. Texturile delicate vor predomina in garderoba voastra, iar culorile pastel va vor lumina starea de spirit. Cu o rochie feminina “floaty” si un colier clasic nu vei da gres in nicio situatie.

Citeste continuarea articolului pe Envy.ro

Vizionare placuta


Kudika
17 Ianuarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc