Setari Cookie-uri

Horoscop: Ce spun zodiile dupa ce fac sex?

Ce spun zodiile dupa ce fac sex?

Si tu crezi ca iubirea a fost scrisa in stele? Noi credem ca se scrie si in asternuturi! Afla cum se comporta in pat barbatii fiecarei zodii si mai ales, care este replica lor dupa “marele final”.

Berbec

Neconventional si pasional, un amant in Berbec e greu de uitat. Seamana mai degraba cu un tigru in pat si este fascinat de fiorii “vanatorii”.

Nu se da inapoi de la nimic si are o energie care promite multe nopti nedormite. In pat, cauta partenere capabile sa la faca fata dar adora sa fie factorul dominant.

Poate fi usor agresiv si se lasa purtat de impulsul momentului. Desi nu este neaparat un adept al preludiului, metodele sale de a te incita sunt variate.

Nu il sperie nici sexul la telefon iar mesajele deochiate sunt specialitatea lui. Nu ii da apa la moara daca simti ca nu poti tine pasul cu el. Se asteapta sa pui in practica tot ce ai promis.

Citește și:

Compatibilitate: Leu, Sagetator, Varsator, Gemeni

Replica: Iti dau catusele jos doar daca zambesti frumos. Legata la gura!

sursa foto: shutterstock.com

Taur

Exercitiile de aerobic se vor dovedi folositoare daca ai un partener Taur. Adora preludiul si le place sa te tina in tensiune sexuala. Ambianta este totul, de la lumanari la bautura fina pe care s-o soarba direct de pe trupul tau. Fiecare tine toasturi in felul sau special, nu?

Diversitatea sexuala nu este punctul sau forte. Taurul face ce stie, dar face bine. Iubeste senzualitatea si va fi foarte atent cu fiecare parte a corpului tau.

Este deosebit de sensibil la complimente. Deci daca vrei si runda a doua, gadila-i putin (si) orgoliul.

Compatibilitate: Capricorn, Rac, Fecioara, Pesti.

Replica: Cu placere!

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc