Setari Cookie-uri

Horoscop: Ce spun zodiile dupa ce fac sex?

Ce spun zodiile dupa ce fac sex?

Gemeni

Sexul incepe pentru Gemeni cu mult inainte sa ajungeti in pat. Te va dezbraca din priviri, va trimite in directia ta semnale evidente ca mai apoi sa-ti aplice un dus rece doar de dragul de a te vedea tanjind dupa el.

Este o fire independenta si nu va accepta niciodata un partener care sa-i ingradeasca liberatea in viata sociala si cu atat mai putin in pat. Corpul tau este locul lui de joaca pe care il va explora in voie. Cauta diversitatea si nu are limite.

Este un om lipsiti de inhibitii si nu se da in laturi de la aventuri sexuale in locuri publice. Va face orice ca sa-si indeplineasca fanteziile sexuale. De aceea, patul unui Geaman va fi uneori aglomerat.

Compatibilitate: Berbec, Leu, Balanta, Varsator

Replica: Noapte buna, Ana! Noapte buna, Ioana!..Noapte buna, Ion!

Rac

Nu te lasa pacalita de aparenta lui de baiat timid. Nu ii place sa faca parada de sexualitatea lui si va fugi de partenerele care par libertine.

Citește și:

Imaginatia lui va iesi la iveala doar atunci cand are incredere totala in partenera. Pune pret intai pe sentimente si legatura emotionala si va cauta intai sa isi satisfaca iubita.

Are un apetit sexual crescut si trebuie sa fii pregatita mereu pentru a-i face fata asalturilor amoroase.

Compatibilitate: Taur, Fecioara, Scorpion, Pesti

Replica: Nu te deranja, te imbrac eu!

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc