Setari Cookie-uri

Horoscop: Ce spun zodiile dupa ce fac sex?

Ce spun zodiile dupa ce fac sex?

Leu

Flateaza-l si il vei imblanzi ca pe un pisoias. Asta nu inseamna ca in pat va sta si va toarce. Din contra. Firea lui e dominata de impulsuri sexuale .

De cele mai multe ori, sexul este partea cea mai importanta a unei relatii. Partenerul unui Leu trebuie sa fie mereu gata sa experimenteze. De obicei, el este factorul dominant in pat dar daca fantezia o cere, nu se va speria daca incerci sa il domini si tu pe el din cand in cand.

Adora toate trucurile clasice folosite de femei pentru a seduce. Ii sensibilizeaza foarte mult imaginea unui trup gol.

Pentru a-i aprinde imaginatia, danseaza lasciv pentru el si lasa-ti hainele sa cada una cate una. Omagiaza-l in pat, complimenteaza-l mereu si vei fi recompensata pe masura.

Compatibilitate: Sagetator, Balanta, Berbec, Gemeni

Replica: Stiu, multumesc!

Fecioara

Desi nu se da in vant dupa experimente sexuale, va accepta uneori cateva propuneri care ii depasesc sfera de imaginatie.

Citește și:

Dorintele lor sunt bine ascunse si par timizi. Unii incearca sa-si ascunda timiditatea prin avansuri sexuale insitente dar stangace.

Sunt oamenii comoditatii si ai rafinamentului. Fecioara nu este o zodie pasionala dar va face tot ce ii sta in putina pentru a-si satisfice partenera.

Compatibilitate: Rac, Scorpion, Capricorn, Taur

Replica: Cand termini, faci tu patul!

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc