Setari Cookie-uri

Horoscop: Ce spun zodiile dupa ce fac sex?

Ce spun zodiile dupa ce fac sex?

Balanta

Sexul pleaca din cap pentru Balante. Din pacate pentru ei, disting destul de greu limita dintre iubire si atractie fizica. Seductia incepe pentru ei la vertical, prin discutii intelectuale si dezbateri aprinse.

In pat, nu epateaza cu calitatile de acrobat. Mai degraba sunt inclinati spre rezistenta fizica decat impresia artistica. Sunt oamenii pasiunilor cu circuit mare si acorda aceeasi importanta preludiului cata acorda punctului culminant.


Compatibilitate
: Gemeni, Leu, Sagetator, Varsator.

Replica: Nu cred ca am inteles exact ce si unde anume vrei sa-mi bagi…

Scorpion

Nativul in Scorpion este regele nedetronat al sexualitatii. Pasiunea lui poate fi nociva pentru parteneri. Prea mult din iubirea lui iti poate intoxica toate aspectele vietii.

Cei care au relatii cu un Scorpion traiesc in adevarate carusele de emotii si senzualitate. Nu poti domoli dorinta sexuala a acestui nativ iar modul in care face dragoste poate da dependenta.

Citește și:

Nimic nu este interzis pentru Scorpion si nu accepta limite. Se lasa purtati de pasiune pana la agresivitate. Uneori musca si zgarie din prea multa dorinta. Partenerul sau trebuie sa fie pregatit fizic si emotional sa-i faca fata.

Adora jocurile sexuale si nu se va putea atasa decat de persoana care va veni in intampinarea nevoilor sale. Atentie la extreme! In pat vrea pe cineva cu personalitate, care sa nu se lase dominat usor.

Compatibilitate: Capricorn, Fecioara, Rac, Pesti

Replica: Iti aduc un pahar cu apa si o luam de la capat. Am zis!

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc