Setari Cookie-uri

Horoscop: 5 Barbati Fideli

Daca vrei sa stii totul despre iubitul tau, trebuie sa stii doar in ce zodie este.

Ai aflat deja caror zodii apartin barbatii care nu se pot dedica unei singure femei o viata intreaga, acum este timpul sa afli in care barbati poti avea incredere, in functie de zodia in care s-au nascut. Inainte de toate, trebuie sa stii ca sunt si exceptii: acestea pot fi influentate de ascendentul zodiacal sau de evenimente marcante din viata celui de langa tine.

Daca barbatul de langa tine apartine uneia dintre zodiile urmatoare, poti avea incredere ca atunci cand iti va spune „Te iubesc” o va spune cu toata inima. Totusi, nu te amagi ca exista barbati 100% fideli.

Taur

Sunt persoane tandre si afectuoase, chiar daca, la prima vedere, nu vor da aceasta impresie. Barbatul Taur este loial asemeni unui caine: pentru a ramane langa tine nu are nevoie decat de hrana si de afectiune. Nici macar nu va face nazuri daca mancarea ta nu este ca a mamei sau daca intr-o zi te-ai parfumat prea tare. Desi nu va refuza niciodata o partide de sex, serile in care stati impreuna si atat sunt pe placul lui.

Citește și:

Motivul pentru care nu te va insela: I-ar ramane prea putin timp pentru adevarata iubire daca te-ar insela.

Celebritati in aceeasi zodie: Jet Li, Jerry Seinfeld, Bono, Robert Pattinson.

Vizionare placuta


Kudika
25 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc