Setari Cookie-uri

Zodiac erotic: Pozitia sexuala pentru fiecare zodie

Comportamentul in asternut e influentat de astre

Rac

Dragostea si sexul sunt profund conectate pentru Raci. Inainte de orice, trebuie sa se simta iubiti, protejati si in siguranta, abia apoi isi dau frau liber imaginatiei. De regula, pun nevoile partenerului asupra celor proprii.

Pozitie sexuala: Amazoana

Partenerul sta comod pe un scaun iar femeia se aseaza deasupra lui, cu fata spre el. Ea este cea care controleaza toate miscarile. Pentru o sustinere mai buna, isi poate sprijini talpile pe podea.

Compatibilitate sexuala: Pesti, Taur, Fecioara

Leu

O relatie alaturi de un Leu va fi un drum plin de aventuri, presarat cu suisuir si coborasuri. Nativul acestei zodii poate fi un romantic incurabil, insa cand vine vorba de sex, scoate arsenalul greu. Cauta insa mai mult decat o legatura fizica iar partenerul ideal este acela care ii poate fi si prieten.

Pozitie sexuala: Roaba

Cei mai aventurosi pot incerca aceasta pozitie direct pe podea dar necesita un efort fizic sporit. De aceea, ideal ar fi ca partenera sa isi sprijine partea superioara a trupului pe pat iar barbatul sa ii sustina picioarele. Penetrarea se face pe la spate iar miscarile sunt controlate de partener.

Citește și:

Compatibilitate sexuala: Taur,Gemeni, Balanta

Fecioara

In Fecioare, traiesc doua persoane total opuse. Una dintre ele este dulce si inocenta iar cealalta este o seducatoare abila. De regula, se feresc de aventurile de-o noapte si nu le e teama sa se implice emotional.

Sunt perfectioniste si au tendinta sa critice chiar si in pat, atunci cand partenerii nu se ridica la inaltimea asteptarilor.

Pozitie sexuala: Alunecarea

Barbatul sta intins pe spate iar femeia se aseaza peste el in asa maniera incat corpurile lor sa se atinga de la picioare pana la torace. Penetrarea se face tinand picioarele apropiate astfel incat senzatiile sa fie intensificate. Aceasta pozitie este ideala pentru Fecioare deoarece sunt artista in taina seductiei cu privirea.

Compatibilitate sexuala: Taur, Capricorn, Rac

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc