Setari Cookie-uri

Zodiac erotic: Pozitia sexuala pentru fiecare zodie

Comportamentul in asternut e influentat de astre

Balanta

Cei nascuti in acesta zodie cauta in pat echilibrul intre satisfacerea nevoilor sale cat si atentia catre placerea partenerului. Partea proasta este ca daca nu obtine rapid ce isi doreste, va da bir cu fugitii. Sunt aventurosi, uneori peste masura, si le place ideea de sex in locuri publice.

Nu trebuie sa surprinda pe nimeni daca o Balanta va simti nevoia sa se desfasoare intr-un cinematograf sau in baia unui restaurant.

Pozitie sexuala: Ascensiunea spre dorinta

Este o pozitie ideala pentru Balantele care nu se feresc de ochii lumii si fac sex in public. Teoretic, este foarte simplu. Barbatul isi ridica partenera in brate iar aceasta ii inconjoara mijlocul cu picioarele. Pentru aceasta pozitie, barbatul trebuie sa fie considerabil mai inalt decat partenera sa.

Compatibilitate sexuala: Gemeni, Varsator, Leu, Sagetator

Citește și:

Scorpion

Scorpionii sunt foarte posesivi. Chiar si o privirea aruncata in directia altcuiva poate fi prost interpretata de ei. Pe de cealalta parte, stiu sa fie loiali si protectori.

Le place sa-si satisfaca pe deplin partenerii iar imaginea unei iubite sau al unui iubit stors de puteri le ofera un sentiment de putere. In pat, sunt plini de imaginatie si pasiune iar uneori devin de-a dreptul brutali.

Pozitie sexuala: Sezlongul

Partenerul sta in sezut, sprijinit in maini. Ea sta intinsa pe spate, sprijinita de o perna, cu fata la el si cu picioarele asezate pe umerii lui. Partnerea isi poate misca usor soldurile iar penetrarea va fi profunda din aceasta pozitie.

Compatibilitate sexuala: Pesti, Fecioara, Capricorn

Sagetator

Oamenii nascuti in Sagetator sunt veseli din fire, relaxati si optimisti dar le place sa-si infrumuseteze povestile de dragoste cu unul sau doua detalii care nu s-au intamplat chiar asa. In dormitor, sunt spontani si le plac picanteriile.

Citește și:

Sunt foarte sensibili la frumos si nu au cum sa ramana nnemiscati in fata unei coapse invelita in dantela. Insa pot fi uneori destul de egoisti in pat.

Cele mai delicate parti ale lor sunt soldurile si coapsele. De aceea, un preludiu savuros poate incepe cu alintarea acestor parti.

Pozitie sexuala: Arcul de triumf

Din aceasta pozitie, barbatul va avea acces deplin la sanii partenerei, pe care ii poate saruta si mangaina in voie. Pentru inceput, el trebuie sa-si tina picioarele intinse. Ea se aseaza usor peste el. Apoi, su sustinerea barbatului, ea se apleaca pe spate, pana cand va sta lungita pe picioarele lui iar el se apleaca peste ea.

Compatibilitate sexuala: Leu, Berbec, Varsator, Balanta

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc