Setari Cookie-uri

Zodiac erotic: Pozitia sexuala pentru fiecare zodie

Comportamentul in asternut e influentat de astre

Capricorn

Acestia sunt actorii zodiacului. Stiu sa-si ascunda foarte bine emotiile si nu-ti dai seama daca sunt indragostiti cu adevarat sau doar se joaca cu tine. Le place sa detina controlul dar e foarte greu sat ii pasul cu ei.

Nu urmeaza niciodata un tipar anume si afc ceea ce simt. Mai mult, se asteapta ca partenerii lor sa se conformeze.

Pozitie sexuala: Muntele fermecat

Pentru aceasta pozitie, ai nevoie de cateva perne ferme. Acestea vor fi asezate una peste cealalta. Ea se sprijina in genunchi si isi pozitioneaza partea superioara a corpului pe maldarul de perne. Partenerul ei se va aseza in genunchi la spatele ei, cu picioarele de-o parte si de alta a picioarelor ei.

Compatibilitate sexuala: Fecioara, Taur, Pesti, Scorpion

Varsator

Sexul incepe de la un nivel intelectual pentru Varsatori. Sunt fascinate de arta seductiei si te vor dezbaraca de o mie de ori in o mie de feluri in imaginatia lor, cu mult inainte de a ajunge in pat. Nu au insa prea multa rabdare, asa ca totul trebuie sa se desfasoare rapid si bine pentru ambii parteneri.

Citește și:

Pozitie sexuala: Cobra

In aceasta pozitie, ea sta intinsa pe spate iar el se aseaza intre picioarele ei. Partenerul isi sprijina greutatea corpului in maini astfel incat trunchiul sau se fie ridicat. Ea isi tine mainile pe soldurile lui si controleaza astfel intensitatea penetrarii.

Compatibilitate sexuala: Balanta, gemeni, Berbec

Pesti

Nativii in Pesti sunt foarte romantici, iubesc cu tandrete si sunt incliati catre a-si satisfice intai partenerul. Daca simt ca nu primesc atentia de care au nevoie, devin gelosi si insistenti. Atat femeile cat si barbatii nascuti in aceasta zodie au nevoie permanenta de afectiune dar sunt loiali si grijulii in pat si in relatia de zi cu zi.

Pozitie sexuala: Soapta

Cei doi parteneri sunt pozitionati lateral, fata in fata. Ea isi desface picioarele si ii inconjoara spatele cu picioarele ei. Pentru o penetrare mai usoara, corpul lui trebuie sa fie pozitionat ceva mai jos de al ei. Ea ii ghideaza miscarile, impingandu-l cu picioarele de la spate si are acces la gatul si urechile lui pe care le poate saruta in voie sau ii poate sopti ce ar vrea sa-i faca…

Citește și:

Compatibilitate sexuala: Rac, Taur, Capricorn

sursa foto prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc