Setari Cookie-uri

Astrologie: DESTINUL zodiei tale in Horoscopul African

Care este destinul tau potrivit misticilor africani?

4. Fiul

Perioada: 5 aprilie-4 mai


Element: pamant


Simt: auzul


Zile favorabile: Sambata


Luni favorabile: aprilie si august


Organe sensibile: coloana vertebrala

Fiul se afla intr-un permanent traseu initiatic. Atunci cand considera ca si-a dus pana la capat o misiune, nu se opreste ci isi continua mai departe traseul, tinzand mereu spre perfectiune. Africanii spun ca fiul isi cauta in permanenta scopul in viata.

De regula, este usor indecis dar ii place sa riste. Se spune despre el ca auzul il ghideaza in viata pentru ca ii place sa asculte si sa invete. Cu toate ca nu ia decizii foarte usor, este loial si te poti baza pe cuvantul sau.

5. Fiica

Perioada: 5 mai-4 iunie


Element: focul


Simt: tactil


Zile favorabile: Duminica


Luni favorabile: mai si septembrie


Organe sensibile: gatul si sistemul circulator

Cel nascut sub semnul fiicei este o persoana senzuala, activa si plina de viata. Acorda foarte mare atentie detaliilor pana acolo unde poate pica lesne in pedanterie. Fiica este sociabila si isi face prieteni cu usurinta. Cucereste usor insa nu este un model de statornicie.

Citește și:

Viata sa amoroasa va fi plina. Va avea multi admiratori de-a lungul vietii si va frange multe inimi, uneori fara sa stea prea mult pe ganduri.Atunci cand isi va intalni marea dragoste, se va face luntre si punte sa o pastreze.

6. Unchiul

Perioada: 5 iunie-4 iulie


Element: apa


Simt: gust


Zi favorabila: Luni


Luni favorabile: iunie si octombrie


Organe sensibile: creierul

Unchiul este simbolul conducatorului absolut care stapaneste uneori prin tiranie. Nu tolereaza prea bine greselile celor din jur si se asteapta ca cerintele sa-i fie executate ca la armata, fara prea multe discutii. Stie totusi sa apreieze eforturile oamenilor si poate fi marinimos. Este distant si se implica greu in relatii insa atunci cand o face, se dedica trup si suflet, indiferent de natura relatiei.

In dragoste, vrea totul sau nimic. Pentru el nu exista jumatati de masura. Este un om senzual si dominant in pat dar intotdeauna atent si la nevoile partenerului. Cel mai bine se va simtit alaturi de cineva care are o sexualitate evidenta, fara prea multe subtilitati.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc