Setari Cookie-uri

Numerologie si iubire: Afla daca sunteti sau nu compatibili!

Cu totii ne dorim iubire in viata noastra.

Se pare ca numerele ale caror energie vibrationala ne ne invaluie, influenteaza si calitatea relatiilor noastre amoroase. Totusi, este bine sa retineti ca in cazul oricarei relatii, un destin prestabilit nu este la fel de important ca inteligenta si disponibilitatea fiecaruia de a depasi diferentele.

Orice om care apare in viata noastra, este de fapt o poarta catre un univers de cunoastere, caci invatam din fiecare experienta.

Il cauti pe acel om perfect pentru tine? Pe acela in bratele caruia sa te poti simti atat de relaxata, sa te simti in armonie cu tine insati si in compatibilitate? Numerologia iti poate arata cateva aspecte ale potrivirii dintre voi doi.

Foto interior si prima pagina: Shutterstock.com

Calitatea vietilor noastre depinde in mod direct de calitatea relatiilor noastre. Relatiile pe care le avem refelecta de fapt modul cum ne raportam la noi insine intr-un anume moment al vietii, modul cum ne raportam la propriul corp, la minte si la suflet, pe drumul invatarii despre unitatea dintre acestea trei.

Citește și:

Acest sentiment de intregire este ceea ce imparti in cadrul relatiilor tale si odata ce esti pe acelasi drum cu o persoana, va veti auto-percepe ca pe un intreg. In centrul tuturor relatiilor sincere este iubirea, iar acest ingredient creeaza ceva magic ce ne imbogateste vietile.

Citeste continuarea articolului pe GARBO.RO

Vizionare placuta


Kudika
8 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc