Horoscop: Ce planeta iti influenteaza destinul?

Horoscop: Ce planeta iti influenteaza destinul?
Kudika
27 Mai 2013

Afla care este planeta semnului tau zodiacal

Atunci cand ne nastem, planetele si celelalte elemente ale sistemului solar ocupa o pozitie anume. Prin urmare, fiecare zodie in parte este guvernata de o planeta si chiar de Luna sau Soare. Acestea influenteaza nu doar destinul fiecaruia dintre noi ci isi aduc aportul si asupra caracterului.

Soarele

Zodie guvernata: Leu

Oamenii nascuti sub influenta Soarelui sunt aparitii placute, cu trup musculos si trasaturi bine conturate. Printre calitatile lor se numara ambitia si bunele abilitati de conducator.

Daca le castigi simpatia, sunt foarte binevoitori si carismatici insa sunt genul de oameni care cred ca fiecare trebuie sa-si poarte crucea. Prin urmare, nu iti vor sari imediat in ajutor dar iti vor oferi solutii pentru a iesi singur din necaz.

Uneori sunt macinati de ambitii prea mari iar acest lucru impacteaza puternic asupra vietii personale. Casniciile lor pot fi nefericite pentru ca dau dovada cateodata de un egoism feroce.

foto shutterstock copac in forma de inima

Luna

Zodie guvernata: Rac

Racii sunt oameni emotivi iar starile lor de spirit se schimba de cele mai multe ori in functie de fazele lunii.

De regula, atunci cand este luna plina se simt agitati si pot trece prin insomnii. Cand pe cer apare Craiul Nou, incep sa se calmeze si cunosc perioade de liniste.

Sunt romantici incurabili si nu cred in aventuri. Tin foarte mult la valorile familiei si vor face tot ce le sta in putere pentru a trai intr-un mediu armonios. Din pacate, pot dezvolta adevarate obsesii pentru partenerul de viata si sunt predispusi la crize de gelozie nefondata.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc

Setari Cookie-uri