Setari Cookie-uri

Horoscop: Ce planeta iti influenteaza destinul?

Afla care este planeta semnului tau zodiacal

Atunci cand ne nastem, planetele si celelalte elemente ale sistemului solar ocupa o pozitie anume. Prin urmare, fiecare zodie in parte este guvernata de o planeta si chiar de Luna sau Soare. Acestea influenteaza nu doar destinul fiecaruia dintre noi ci isi aduc aportul si asupra caracterului.

Soarele

Zodie guvernata: Leu

Oamenii nascuti sub influenta Soarelui sunt aparitii placute, cu trup musculos si trasaturi bine conturate. Printre calitatile lor se numara ambitia si bunele abilitati de conducator.

Daca le castigi simpatia, sunt foarte binevoitori si carismatici insa sunt genul de oameni care cred ca fiecare trebuie sa-si poarte crucea. Prin urmare, nu iti vor sari imediat in ajutor dar iti vor oferi solutii pentru a iesi singur din necaz.

Uneori sunt macinati de ambitii prea mari iar acest lucru impacteaza puternic asupra vietii personale. Casniciile lor pot fi nefericite pentru ca dau dovada cateodata de un egoism feroce.

Citește și:

Luna

Zodie guvernata: Rac

Racii sunt oameni emotivi iar starile lor de spirit se schimba de cele mai multe ori in functie de fazele lunii.

De regula, atunci cand este luna plina se simt agitati si pot trece prin insomnii. Cand pe cer apare Craiul Nou, incep sa se calmeze si cunosc perioade de liniste.

Sunt romantici incurabili si nu cred in aventuri. Tin foarte mult la valorile familiei si vor face tot ce le sta in putere pentru a trai intr-un mediu armonios. Din pacate, pot dezvolta adevarate obsesii pentru partenerul de viata si sunt predispusi la crize de gelozie nefondata.

Marte

Zodie guvernata: Berbec

Planeta Marte a fost botezata dupa zeul roamn al razboiului crud si nedrept. Cei protejati de ea sunt firi energice si voluntare. Au o rezistenta deosebita atunci cand destinul lor este incarcat de probleme si nu cedeaza sub presiune psihica.

Citește și:

Din punct de vedere al aparentei, au o fizinomie placuta insa ce socheaza cel mai tare la ei este privirea aspra si dura, ca si cum ar fi mereu gata sa mute muntii din loc.

Au mari inclinatii intelectuale si le place sa-si imbogateasca mintea in permanenta. Nu au mari probleme de sanatate dar din cauza stilului de viata activ si agitat sunt predispusi la lovituri si accidente.

Mercur

Zodii guvernate: Gemeni si Fecioara

Mercur este mesagerul roman al zeilor. El patroneaza castigurile financiare, comertul, calatoria si furtisagurile.

Nativii in Gemeni si Fecioara au mai multe lucruri in comun decat s-ar crede. Si unii si ceilalti sunt indemanatici si au o intuitie puternica. Cea mai mare calitate a lor este aceea ca se adapteaza usor oricarei schimbari. Tocmai de aceea, stau foarte bine din punct de vedere psihic. Putine lucruri ii pot surprinde si sunt pregatiti pentru orice situatie.

Citește și:

Din cauza influentei lui Mercur, mint cu usurinta atunci cand este cazul si pot ajunge falsificatori sau escroci. Ca fapt divers, Aldrich Ames, un celebru spion s-a nascut sub zodia Gemenilor.

Venus

Zodii guvernate: Taur, Balanta

Venus este probabil, una dintre cele mai populare planete. Aceasta si-a primit numele dupa zeita romana a dragostei casatorita cu zeul Vulcan, patronul focului si al fieraritului.

Se spune despre Venus ca a fost repudiata de sotul sau dupa ce acesta a surprins-o in bratele zeului Marte. Din uniunea celor doi a rezultat nestatornicul Amor (Cupidon).

Venusienii iubesc voluptatea si tind sa faca excese. Daca dau ascultare acestui imbold, nu se vor simti impliniti sufleteste niciodata.

Cad usor in depresii si fiind extrem de independenti, nu cer prea des ajutorul celor din jur. De cele mai multe ori, sunt oameni echilibrati dar atunci cand se infurie, pot deveni violenti si sunt greu de domolit.

Citește și:

Pluto

Zodie guvernata: Scorpion

Potrivit mitologiei, Pluto era considerat zeul Taramului Mortilor. In acelasi timp,el este si zeul bogatiei pentru ca toate mineralele se gasesc in regatul sau, sub pamant.

Semnul Scorpionului este cel mai ocult simbol din zodiac. De felul lor, nativii acestei zodii sunt suspiciosi, rezervati si calculati.

Nimic nu ii sperie si nu dau inapoi in fata provocarilor. De aceea, de cele mai multe ori ei isi aleg cariere care prezinta numeroase riscuri. Ei au o dragoste adanca si un respect nemarginit pentru toate fortele naturii dar sunt in mod special iubitori de apa. Sentimentele lor au radacini adanci si nu se schimba prea usor.

Jupiter

Zodie guvernata: Sagetator

In mitologia romana, Jupiter este considerat regele zeilor, patron peste cer si fulger.

Cei nascuti sub inflenta lui Jupiter sunt oameni onesti si visatori. Pentru ei nu va conta niciodata partea materiala.

Citește și:

Sunt mari iubitori de frumos si de dreptate. Prin urmare, nu vor tolera atacurile la adresa celor mai slabi. Au firi caritabile si sunt buni conducatori. Din pacate, uneori prind prea mult din gustul puterii si tind sa devina excesiv de autoritari. Intentiile lor sunt insa intotdeauna onorabile.

Saturn

Zodie guvernata: Capricorn

Saturn este una dintre cele mai vechi figuri din mitologia romana. Potrivit acestei credinte, el era tatal zeilor din Olimp.

Acesta a incercat sa-si omoare copiii, de teama unei profetii care spunea ca unul dintre ei il va detrona. De fiecare data cand sotia sa nastea cate un copil, acesta il inghitea. In mitologia greaca, Saturn era cunoscut sub numele de Cronos. Prin urmare, scenele in care el isi inghite copiii simbolizeaza trecerea neiertatoare a timpului.

Oamenii nascuti in Capricorn sunt perseverenti, rabdatori si concentrati la scopuri inalte. Nu se descurajeaza usor si stiu exact cat de valorosi sunt.

Citește și:

Au tendinta sa fie prea severi atunci cand judeca anumite probleme, atat cu ei cat si cu ceilalti. In dragoste sunt parteneri de nepretuit. De-a lungul vietii, vor avea mult succes dar se vor indragosti cu adevarat doar de cineva care le poate tine piept din punct de vedere intelectual.

Uranus

Zodie guvernata: Varsator

Uranus este singura planeta care este imprumutata din mitologia greaca si nu din cea romana. La vechii eleni, acesta era zeul Cerului, primordialul nascut din haosul universal.

Supusii sai au firi idealiste si apreciaza libertatea si independenta. De regula sunt hotarati si iau decizii bune cu usurinta. Au o inteligenta aparte si pot vedea lumea detasat, printr-o prisma adeseori neconventionala.

Le plac lucurile noi si sunt progresisti prin definitie. Sunt destul de calmi insa atunci cand se infurie, nu pot fi domoliti prea usor.

Neptun

Zodie guvernata:Pesti

Zeul Neptun este considerat patronul apelor dulci dar si al marilor si oceanelor. El este fratele lui Jupiter si al lui Pluto.

Nativii influentati de Neptun sunt firi miloase, iubitoare de oameni. Sunt mai indreptati catre mistic decat orice alt semn zodiacal datorita intuitiei lor foarte puternice.

In relatiile cu oamenii sunt demni si modesti. Traiesc emotiile foarte intens dar cedeaza usor sub presiune.

Uneori cad in negativism si depresie, lipsindu-le cheful de viata si energia. Trebuie sa isi aleaga cu mare grija prietenii pentru ca oamenii pot profita foarte usor de pe urma bunatatii lor.

Vizionare placuta


Kudika
27 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc