Horoscop: Ce planeta iti influenteaza destinul?

Horoscop: Ce planeta iti influenteaza destinul?
Kudika
27 Mai 2013

Afla care este planeta semnului tau zodiacal

Marte

Zodie guvernata: Berbec

Planeta Marte a fost botezata dupa zeul roamn al razboiului crud si nedrept. Cei protejati de ea sunt firi energice si voluntare. Au o rezistenta deosebita atunci cand destinul lor este incarcat de probleme si nu cedeaza sub presiune psihica.

Din punct de vedere al aparentei, au o fizinomie placuta insa ce socheaza cel mai tare la ei este privirea aspra si dura, ca si cum ar fi mereu gata sa mute muntii din loc.

Au mari inclinatii intelectuale si le place sa-si imbogateasca mintea in permanenta. Nu au mari probleme de sanatate dar din cauza stilului de viata activ si agitat sunt predispusi la lovituri si accidente.

Mercur

Zodii guvernate: Gemeni si Fecioara

Mercur este mesagerul roman al zeilor. El patroneaza castigurile financiare, comertul, calatoria si furtisagurile.

Nativii in Gemeni si Fecioara au mai multe lucruri in comun decat s-ar crede. Si unii si ceilalti sunt indemanatici si au o intuitie puternica. Cea mai mare calitate a lor este aceea ca se adapteaza usor oricarei schimbari. Tocmai de aceea, stau foarte bine din punct de vedere psihic. Putine lucruri ii pot surprinde si sunt pregatiti pentru orice situatie.

Din cauza influentei lui Mercur, mint cu usurinta atunci cand este cazul si pot ajunge falsificatori sau escroci. Ca fapt divers, Aldrich Ames, un celebru spion s-a nascut sub zodia Gemenilor.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc

Setari Cookie-uri