Horoscop: Ce planeta iti influenteaza destinul?

Horoscop: Ce planeta iti influenteaza destinul?
Kudika
27 Mai 2013

Afla care este planeta semnului tau zodiacal

Uranus

Zodie guvernata: Varsator

Uranus este singura planeta care este imprumutata din mitologia greaca si nu din cea romana. La vechii eleni, acesta era zeul Cerului, primordialul nascut din haosul universal.

Supusii sai au firi idealiste si apreciaza libertatea si independenta. De regula sunt hotarati si iau decizii bune cu usurinta. Au o inteligenta aparte si pot vedea lumea detasat, printr-o prisma adeseori neconventionala.

Le plac lucurile noi si sunt progresisti prin definitie. Sunt destul de calmi insa atunci cand se infurie, nu pot fi domoliti prea usor.

Neptun

Zodie guvernata:Pesti

Zeul Neptun este considerat patronul apelor dulci dar si al marilor si oceanelor. El este fratele lui Jupiter si al lui Pluto.

Nativii influentati de Neptun sunt firi miloase, iubitoare de oameni. Sunt mai indreptati catre mistic decat orice alt semn zodiacal datorita intuitiei lor foarte puternice.

In relatiile cu oamenii sunt demni si modesti. Traiesc emotiile foarte intens dar cedeaza usor sub presiune.

Uneori cad in negativism si depresie, lipsindu-le cheful de viata si energia. Trebuie sa isi aleaga cu mare grija prietenii pentru ca oamenii pot profita foarte usor de pe urma bunatatii lor.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc

Setari Cookie-uri