Setari Cookie-uri

Secretul Arcanei Majore: Cartea de Tarot care iti influeteaza zodia

Arcana Majora are 22 de carti de tarot iar 12 dintre acestea guverneaza horoscopul. Care este patronul tau?

Gemeni
Carte de tarot: Indragostitii

In Arcana VI, cea care guverneaza Gemenii, sunt reprezentati un barbat si o femeie, amandoi goi. Ei sunt vegheati de un inger iar apropierea lor sugereaza dragostea intrupata precum si unitatea fiintei umane.

Nu intamplatori Gemenii sunt guvernati de Indragostiti. Cei doi trebuie sa se uneasca intr-un singur trup si sa formeze un singur spirit. Astfel, si nativii acestei zodii trebuie sa iti contopeasca cele doua naturi ale lor intr-o singur spirit perfect. Aceasta este marea datorie karmica a Gemenilor.

Desi sunt firi luminoase, deschise catre oameni, cu mult respect pentru legea omeneasca si cea a firii, ei au o latura ascunsa, intunecata. Pe parcursul vietii, trebuie sa gaseasca echilibrul perfect intre cele doua.

Rac
Carte de tarot: Carul sau Faetonul

Patronul Racilor are doua semnificatii: pe de-o parte, razboiul crunt si razbunarea. Celalalt inteles este mult mai luminous si se refera la triumful vointei. Racii trebuie sa invete sa isi impace latura sentimentala, emotiva a fiintei lor, foarte puternica si bine pronuntata, cu puterea de judecata.

Citește și:

De multe ori, nativii acestei zodii se lasa condusi de sentimente si nu mai asculta deloc de ratiune. Carul triumfal simbolizeaza marea lor putere de a lupta precum si destinul lor maret.

Sunt foarte inteligenti si au resursele necesare de a izbuti in orice domeniu. Totul depinde insa doar de modalitatea in care ei isi vor gestiona aceste resurse.

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc